Asiakastarinat

Rakensitpa sitten pientä tai suurta, meidän lähtökohtamme on, että onnistuminen ei saa jäädä työkoneista kiinni. Konevuokraamomme toiminta on aina perustunut ennen kaikkea reiluun ja joustavaan asiakaspalveluun. Huollamme ja kuljetamme laadukkaat vuokrakoneemme sinne missä niitä tarvitaan. Lue alta, mitä asiakkaamme meistä kertovat!

Asiakastarina

“Ei vain myydä, vaan haetaan ratkaisua”

Olivatpa kuljetukset aina ajallaan, opastus asiantuntevaa ja palvelu viimeisen päälle hiottua, konevuokraamon laatu kulminoituu aina lopulta sen vuokraamiin tuotteisiin.

Asiakastarina

“Kokonaisuutena homma vaan toimii”

Työmaamestarina sitä elää koko ajan siinä tilanteessa, ja joka päivä tulee muutoksia. Vatupassilta löytyy aina henkilö, joka ottaa asian käsittelyyn. Koneet ja asennuspalvelu pelaa ja kuljetukset on aina ajallaan.

Asiakastarina

”Suuri kalusto ei seiso turhan panttina”

Pohjola Rakennus Oy Keski- ja Itä-Suomi punnitsee tarkkaan, minkä konevuokraamon kanssa on taloudellisesti fiksuinta aloittaa yhteistyö. Hintavertailussa Vatupassi erottui edukseen.

Asiakastarina

”Saadaan keskittyä olennaiseen”

VRP Keski-Suomi Oy:ssä aika tahdotaan käyttää oman työn edistämiseen. Kun työtilat vuokrataan avaimet käteen -periaatteella, säästytään monelta päänvaivalta.

Asiakastarina

”Nämä ei kellokorttia tuijottele”

Vatupassi on ollut jo vuosia Kesälahden Rakennus Oy:n luottotoimittaja – monipuolinen tarjonta ja superystävällinen palvelu tekevät valinnan helpoksi jatkossakin.

Asiakastarina

”Oikeat laitteet sovitusti”

Rakennusliike Mustonen arvostaa sitä, että työvälineitä vuokrattaessa vastassa on tuttu henkilöstö, jonka palvelu on joustavaa ja luotettavaa.

Asiakastarina

”Ei turhia koneinvestointeja”

Rakennusliike Seiska on luopunut viime vuosina omista laitteista, koska kaluston vuokraaminen on selkeästi kustannustehokkain ja mutkattomin vaihtoehto.

Asiakastarina

”Turvallisuus otetaan vakavissaan”

Rakennustoimisto Eero Reijonen Oy ei pelkää tarttua uusiin haasteisiin. Laadukas ja turvallinen lopputulos pystytään varmistamaan parhailla työvälineillä.