Rakennusliike Seiska

Ei turhia koneinvestointeja

Vuokraaminen on rakentajan arkea

Rakennusliike Seiskassa ei turhia investointeja tehdä, sillä kuhunkin työtehtävään käytettävien laitteiden tarve mitataan työtunneissa.

”Ei meillä ole mitään järkeä varastoida nostimia, telineitä tai edes pienempiä jyrsimiä ja muita käsityökaluja satunnaisiin tarpeisiin, saati sitouttaa niihin omaa pääomaa. Saamme Vatupassista kaiken tarvitsemamme edullisesti ja suoraan työmaille toimitettuina. Laitteet ovat aina kunnossa, eikä meidän tarvitse huoltaa tai korjata itse mitään”, kertoo yhtiön toimitusjohtaja Kimmo Pusaaniemi.

Laadukkaasta lopputuloksesta tunnettu yritys voi huoletta luottaa Vatupassin mutkattomuuteen.

”Me keskitymme omaan osaamiseemme, eli rakentamiseen, ja Vatupassi hoitaa oman tonttinsa paremmin kuin hyvin”

Rakennusliike Seiska syntyi vuonna 1999, kun seitsemän työkaverusta hankki Muuramen kunnan omistaman Muuramen Lämpö Oy:n remonttipalveluosaston. Kauppa sisälsi käytännössä kaiken valmiina, eli asiakaskunnan, varaston, työkalut ja muun kaluston. Sittemmin Seiska on luopunut omista laitteista. ”Kyllä vuokraaminen on nykyään useimmiten se kustannustehokkain vaihtoehto.”

”Olemme Vatupassin vuosisopimusasiakkaita, eikä meidän tarvitse täytellä lippuja ja lappuja vuokratessamme laitteita. Työnjohtajamme soittavat Vatupassiin, ja tarvitut koneet ovat hetken kuluttua tontilla.”