Rakennusliike Mustonen

Oikeat laitteet sovitusti

Tutut kasvot ovat palvelun laadun tae

Rakennusliike Mustonen käyttää vuokraamon palveluita, vaikka resurssit riittäisivätkin hankkimaan työmailla tarvittavan kaluston omaksi. Kuluseurannan mukaan vuokraus on kuitenkin edullisempi vaihtoehto.

”Säästämme paljon aikaa ja rahaa, kun meidän ei tarvitse huolehtia koneiden huolloista ja kunnostuksista. Kaikki tulevat sovitusti työmaalle ja ovat kuhunkin käyttötarkoitukseen oikeita laitteita ja ennen kaikkea sopivan kokoisia. Tarpeemme ovat aina niin työmaakohtaisia, että jos esimerkiksi olisi omia nostimia, niin kyllähän me usein väärän kokoisilla touhuaisimme”, yrityksessä 22 vuotta työskennellyt Anssi Reis naurahtaa.

”Vatupassin Timo Nurmeksen toimipisteessä on enemmän kuin mies paikallaan. Hän järjestää kaiken aina asiakkaan kannalta edullisimmalla ja järkevimmällä tavalla.

 

Nurmeksessa vuodesta 1974 toiminut Rakennusliike Mustonen harjoittaa saneeraus- ja uudisrakentamista pääasiallisesti Pohjois-Karjalan, Pohjois-Savon ja Kainuun alueilla. Kolmisenkymmentä henkilöä työllistävän rakennusliikkeen leipälajiksi ovat vuosien saatossa muodostuneet lähinnä julkisen hallinnon urakat.

”Se on tärkeää, että vuokraamon henkilöstö osallistuu aktiivisesti toimintaamme ja ymmärtää tarpeemme.”