Rekry Oulu

Etsimme aluemyyntipäällikköä Ouluun. Jos sinulla on vehkeet hallussa, myyminen verissä, luuri liimattuna käteen ja supliikki saatu jo äidinmaidossa, niin heitä meille hakemus heti!

Sinustako Oulun aluemyyntipäällikkö?

Oulun myymälän aluemyyntipäällikön tehtäviin kuuluvat konevuokraamon uusien yritysasiakkaiden hankinta, tarjousten laadinta, asiakkaista huolehtiminen ja työmaiden organisointi ja ongelmista huolehtiminen. Arvostamme kokemusta myyntityöstä, työmaiden tarpeista ja konevuokrauksesta. Ennen kaikkea etsimme tyyppiä, joka tulee hyvin toimeen ihmisten kanssa, eikä pelkää tarttua toimeen. Haluaika päättyy 31.1.2020. Oulun aluemyyntipäällikön työ alkaa keväällä 2020.

Tarjolla minimaalisen vähän nipottamista ja turhantärkeyttä

Mikä Vatupassi?

Konevuokraamo Vatupassi on perheyritys, joka toimii Joensuussa, Jyväskylässä, Kuopiossa ja Nurmeksessa. Ja kesällä 2020 myös Oulussa. Meillä arvostetaan osaamista, suoraa puhetta, rempseyttä ja lupsakkaa asennetta. Vastineeksi lupaamme minimaalisen vähän nipottamista ja turhantärkeyttä. Työntekijöiden hyvinvointi on meille kaiken tekemisen ykkönen ja panostamme siihen joka päivä.

Meidän vatupassilaisten ajatus on, että jokainen rakentaja ansaitsee asianmukaiset välineet. Kaikkea ei kuitenkaan tarvitse omistaa. Me vuokraamme varmasti laadukkaat, toimivat ja juuri työhön oikeat vehkeet, oli kyse sitten kerrostaloprojektista tai vaikka massatapahtuman rakenteista.

Etsimme myös vuokraamotyöntekijöitä Ouluun

Aluemyyntipäällikön lisäksi etsimme myös vuokraamotyöntekijöitä. Mikäli työskentely Vatupassin Oulun myymälässä kiinnostaa, ota yhteyttä. Erilaisia työtehtäviä riittää asiakaspalvelusta asentamiseen. Työt alkavat kesällä 2020.

Ole rohkea ja ota yhteyttä!

Milla Tarnanen
Toimitusjohtaja
050 072 4155
milla.tarnanen@vatupassi.fi