Työntekijät

Meille Vatupassilla työntekijöiden hyvinvointi menee kaiken edelle. Innostunut, ammattitaitoinen ja työssään viihtyvä henkilökunta on suurin voimavaramme ja haluamme pitää työntekijöistä hyvää huolta.

Vatupassi on perheyritys ja vatupassilaiset ovat perheemme jäseniä. Haluamme, että perheen välittömyys ulottuu jokaiseen työntekijäämme. Tämän toteutamme pitämällä organisaation kevyenä ja hierarkiat olemattomina. Esimiehen ovi on aina auki ja toimitusjohtajalle voi soittaa jokainen. Meillä ei kiristellä ja pokkuroida!

Varmistamme työntekijöiden fyysisen hyvinvoinnin tarjoamalla toimivan työterveyshuollon, vapaaehtoisen työkykyvakuutuksen ja maksamalla kuntobonusta. Lisäksi kustannamme työntekijöillemme hierontaa ja fysikaalista hoitoa sekä kannustamme taloudellisesti lopettamaan tupakoinnin ja osallistumaan urheilukilpailuihin.

Henkistä hyvinvointia lujitamme tarjoamalla mahdollisuuksia kouluttautumiseen ja järjestämällä säännöllisesti koko henkilökunnan yhteisiä virkistyspäiviä, joihin myös puolisot ovat tervetulleita. Palkitsemme hyvän työn kannustimilla ja erilaisilla huomionosoituksilla. Tärkeimpänä henkisen hyvinvoinnin välineenä pyrimme luomaan työympäristön, jossa työntekijöitä kuunnellaan ja jokaisella on mahdollisuus puhua suunsa puhtaaksi.