Palvelut

Mastolava- ja
hissiasennukset

Emme pelkästään vuokraa julkisivutöissä tarvitsemiasi vehkeitä, vaan meiltä voit tilata myös niiden asennustyöt – juuri tarpeittesi mukaan. Kerro meille, mitä olet tekemässä, ja me pystytämme ja puramme mastolavat sekä hissit. Projektin päätyttyä raivaamme jälkemme. Lue lisää palvelustamme alla!

4 SYYTÄ
KÄÄNTYÄ
MEIDÄN
PUOLEEMME
1
Kun kerrot meille, mitä olet tekemässä ja millaiset ovat tarpeesi, me mietimme puolestasi, miten mastolavat ja hissit kannattaa projektissasi asentaa.
2
Myyjämme käy paikan päällä tutustumassa työmaahan ja tarkistaa, että maaperä on siinä kunnossa, että asennustyöt voidaan tehdä. Näin voit edistää projektiasi jälleen huolettomammin mielin.
3
Kun projektisi on saatu päätökseen, me raivaamme jälkemme ja pidämme huolen, että työmaa jää siistiksi. Kaikki tämä sovitussa aikataulussa!
4
Sillä aikaa kun me hoidamme asennustyöt, sinä voit keskittyä rauhassa olennaiseen eli itse töiden tekoon.
SUUNNITTELU

Kerro meille, mitä olet tekemässä. Muuraatko, rappaatko vai maalaatko? Vai teetkö kenties panelointi- tai villoitustöitä? Olipa julkisivuprojektisi millainen tahansa, luomme suunnitelman, joka sopii juuri sinun tarpeisiisi ja sisältää oikeat välineet.

Suunnitelmaa tehdessä pohdimme kanssasi, kuinka isoja kuormia projektissa pitää nostaa ylös. Kuormat voivat painaa 1000–4500 kiloa. Korkeudessa vain taivas on rajana! Sinulta saatujen pohjapiirustusten ja julkisivukuvien pohjalta mietimme mastolavojen ja hissien parasta asemointia. Voimme myös ehdottaa sinulle esimerkiksi muurausjärjestystä. Hyväksytämme suunnitelman sinulla ennen töihin ryhtymistä.

TOIMITUS JA ASENNUS

Ennen mastolavojen ja hissien toimitusta myyjämme vierailee työmaalla ja katsoo, että maaperä on siinä kunnossa, että asennustyöt voidaan varmasti toteuttaa.

Toimitamme mastolavat, hissit ja muut vehkeet kohteeseen osissa ja asennamme ne paikan päällä. Mietimme kanssasi, mikä on järkevin tapa liikutella rakennelmaa työmaalla. Huolehdimme myös sääsuojista niin, ettei työsi kastu eikä hiekka lennä päälle.

PURKU JA SIIVOUS

Kun projektisi on valmis, puramme kalusteet ja kuljetamme ne pois työmaalta. Raivaamme ja siivoamme jälkemme. Työmaa on kuin mitään ei koskaan olisi ollutkaan!

Kiinnostuitko

Kerro meille huolesi ja toiveesi ja anna asiantuntijoidemme löytää parhaat vehkeet ja ratkaisut juuri sinun työmaasi tarpeisiin.

Ota yhteyttä