Haussa lännen nopeimmat asentajat!

Vatupassi perustaa uuden supersankaritiimin. Tiimin tehtävä on pelastaa Suomen työmaat uhkaavalta odottelulta ja viallisilta vehkeiltä asentamalla vuokravälineet valoa nopeammin! Tähän tarvitsemme teräshermoisia työntekijöitä, joita ei tiukat aikataulut tai korkeat kiipeilyt kammota.

Konevuokraamo Vatupassi etsii osaavia työntekijöitä osaksi uutta asennustiimiämme. Kokemus rakennustyömaista, paineensietokyky ja itäsuomalaisen kuittailukulttuurin kestäminen lasketaan eduiksi! 

Uusi asennustiimimme tekee mm. telineiden, hissien, työmaatilojen ja lämmitysten asennuksia työmailla pitkin Suomea. Haussa on henkilöitä, jotka ovat valmiita hyppäämään keikkarekkaan ja karauttamaan hommiin Kiteeltä Kittilään. Plussaa saa myös seuraavista:

  • kokemus asennustöistä & konevuokrausalasta
  • valmius eläviin työaikoihin ja nopeaan reagointiin 
  • matkustusvalmius (ajokortti välttämätön)
  • hyvät tiimityöläisen ominaisuudet

Työ alkaa helmikuun alussa tai sopimuksen mukaan.

Asennustiimiläisenä pääset nauttimaan Vatupassin kuuluista työntekijäeduista ja mukaan Euroopan parhaimman konevuokraamon arkeen.

Mikä Vatupassi?

Konevuokraamo Vatupassi on perheyritys, joka toimii Joensuussa, Jyväskylässä, Kuopiossa, Nurmeksessa ja Oulussa. Yrityksemme valittiin viime vuonna Euroopan parhaimmaksi pieneksi konevuokraamoksi. Meillä arvostetaan osaamista, suoraa puhetta, rempseyttä ja lupsakkaa asennetta. Vastineeksi lupaamme minimaalisen vähän nipottamista ja turhantärkeyttä.

Työntekijöiden hyvinvointi on meille kaiken tekemisen ykkönen ja panostamme siihen joka päivä.

Meidän vatupassilaisten ajatus on, että jokainen rakentaja ansaitsee asianmukaiset välineet. Kaikkea ei kuitenkaan tarvitse omistaa. Me vuokraamme varmasti laadukkaat, toimivat ja juuri työhön oikeat vehkeet, oli kyse sitten kerrostaloprojektista tai vaikka kesäfestarin rakenteista.

Ole rohkea ja ota yhteyttä!

Hakemukset palkkatoiveineen 9.1.2022 mennessä (sähköpostin otsikoksi ASENNUSTIIMI): rekry@vatupassi.fi

Lisätiedot:
sampsa.tanskanen@vatupassi.fi
puh. 050 373 1107