Etsinnässä lisää voimaa Ouluun!

Konevuokraamo- tai rakennusalan parissa treenanneet tyypit hoi! Etsimme Oulun myymälään lisävoimia eli hommansa osaavaa, esihenkilötaitoista vuokraamopäällikköä.

Vatupassin Oulun myymälään haetaan etevää ja kokenutta vuokraamopäällikköä. Pestin vastuualueisiin kuuluu myymälän sekä myymälähenkilökunnan johtaminen ja koutsaaminen työvuorojen suunnittelusta uusien vatupassilaisten perehdyttämiseen. Odotamme, että hakijalla on jo vahva ristiote konevuokraamo- tai rakennusalalta sekä esihenkilötehtävissä toimimisesta. Arvostamme myös valmiutta upottaa omat kädet niin sanotusti kalkkiin – näissä hommissa kun ei pelkästään koutsata, vaan tehdään myös perusliikkeiden toistoja siinä missä muutkin. Toivomme, että tartut ongelmanratkaisuun yhtä ripeästi kuin voimailija levytankoon. Huuli virneessä tietenkin, kuten Vatupassilla on tapana.

Meillä vuokraamopäälliköt ovat minimaalisen vähän nipottavien ja turhantärkeilevien pomojen lisäksi kannustavia työkavereita, tavan duunareita, supliikkeja asiakaspalvelijoita sekä ennen kaikkea omiensa takana seisovia, reiluja ja aitoja tyyppejä.

Vaadimme hakijalta ehkä paljon ja hommaa kyllä riittää, mutta vastineeksi tarjoamme rehtiä palkkaa, perheyritykselle ominaisen huolettoman työkulttuurin sekä runsaasti mahdollisuuksia kouluttautua. Vanhan vatupassilaisen sanonnan mukaan, “tyytyväinen työntekijä on kuin laittaisi rahaa pankkiin”. Lue lisää vaikka meidän työnantajan CV:stä.

Mikä Vatupassi?

Konevuokraamo Vatupassi on perheyritys, joka toimii Joensuussa, Jyväskylässä, Kuopiossa, Nurmeksessa ja Oulussa. Yrityksemme valittiin vuonna 2020 Euroopan parhaimmaksi pieneksi konevuokraamoksi. Meillä arvostetaan osaamista, suoraa puhetta, rempseyttä ja lupsakkaa asennetta. Vastineeksi lupaamme minimaalisen vähän nipottamista ja turhantärkeyttä. Työntekijöiden hyvinvointi on meille kaiken tekemisen ykkönen ja panostamme siihen joka päivä.

Meidän vatupassilaisten ajatus on, että jokainen rakentaja ansaitsee asianmukaiset välineet. Kaikkea ei kuitenkaan tarvitse tässä täyteen ahdetussa maailmassa omistaa. Me vuokraamme varmasti laadukkaat, toimivat ja juuri työhön oikeat vehkeet, oli kyse sitten kerrostaloprojektista tai vaikka kesäfestarin rakenteista.

Kysy rohkeasti lisätietoja vuokraamopäällikön pestistä meidän Millalta ja lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen oheisen lomakkeen kautta viimeistään ke 30.11.2022.

Haastattelut järjestetään 7.–8.12.2022. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Lisätiedot:
Milla Törmälä
milla.tormala@vatupassi.fi
puh. 050 072 4155

Sähköpostiosoite(Pakollinen)
Max. tiedoston koko: 512 MB.
Max. tiedoston koko: 512 MB.