Riittävän pieni suureen laatuun

Konevuokraamo Vatupassi on perheyritys, joka toimii Joensuussa, Jyväskylässä, Kuopiossa, Nurmeksessa ja Oulussa. Emme ole Suomen suurin konevuokraamo, mutta haluamme olla paras. Vaikka yli tuhannen nimikkeen listoiltamme löytyy kaikki mitä rakentaja tarvitsee, meille tärkeintä ovat ihmiset. Tavoitteemme on olla alan paras työnantaja ja joustavin asiakaspalvelija. Ei ne koneet, vaan ihmiset.

Euroopan paras konevuokraamo

Iloksemme meille myönnettiin parhaan pienen konevuokraamon palkinto European Rental Awards -gaalassa kesäkuussa 2020. Jo 13. kertaa järjestetyssä kilpailussa oli kaikkiaan mukana yli 80 eurooppalaista yritystä. Voiton perusteita olivat vuosikausien järjestelmällinen panostaminen työntekijöiden hyvinvointiin, joustavaan asiakaspalveluun ja vastuullisuuteen sekä onnistunut liikevaihdon kasvattaminen. Tällä tiellä jatkamme myös tulevaisuudessa!

Lue uusin asiakaslehtemme tästä linkistä!

Maailmamme rakentajille

Toimintamme lähtökohta on tarjota oikeat vehkeet hommaan kuin hommaan. Sekä työmaiden ammattilaiset, että harrastelijarakentajat ansaitsevat varmasti huolletut, toimivat ja puhtaat koneet. Vuokraaminen on edullista ja ennen kaikkea vastuullista. Jokaista laitetta ei tässä täyteen ahdetussa maailmassa tarvitse omistaa. Osaavat ammattilaisemme ohjeistavat mielellään oikean koneen valinnassa sekä huolehtivat tarvittaessa kuljetuksesta ja asennuksesta.

Työntekijä on ykkönen

Uskomme, että alan parhaaseen asiakaspalveluun pystyvät vain hyvinvoivat työntekijät. Pidämme omista huolta kuin perheestä konsanaan. Laajojen työterveyspalveluiden ja työkykyvakuutuksen lisäksi tarjoamme työntekijöillemme myynti-, kunto- ja tupakoimattomuusbonusta sekä panostamme reiluuteen ja työssä viihtymiseen. Meillä on aikaa asiakkaille ja myymälään on mukava astua. Tarpeen vaatiessa joustamme ja venymme asiakkaiden tarpeen mukaan. Meihin voi aina luottaa.

Kannamme vastuumme

Itsenäisenä perheyhtiönä meillä on kunnia maksaa veromme Suomeen. Kannamme vastuumme myös ympäröivästä luonnosta ja yhteiskunnasta. Toimintamme lähtökohtia ovat ympäristökuormituksen pienentäminen, sosiaalinen vastuu ja ihmisistä huolehtiminen. Ratkaisevia ovat teot, eivät sanat. Kehitämme jatkuvasti ympäristöohjelmaamme, huolehdimme työntekijöistämme ja tuemme urheilua ja kulttuuria.

Olemme perheyritys

Vatupassin perustivat Jukka ja Jarmo Törmälä vuonna 1992. Jukan tytär Milla otti vetovastuun perheyrityksestä syksyllä 2011 Jukan jatkaessa hallituksen puheenjohtajana. Myöhemmin johtoryhmään tulivat mukaan Sampsa ja veli Anssi. Iso osa työntekijöistämme on pysynyt mukanamme alusta alkaen ja nykyisin mukana on jo joukko toisen polven vatupassilaisia. Emme usko hierarkioihin, vaan työntekijät ovat perheemme jäseniä. Meillä ei pomoteta eikä pokkuroida!