Meistä

Riittävän pieni suureen laatuun – Konevuokraamo Vatupassi

Rakensitpa sitten pientä tai suurta, meidän lähtökohtamme on, että onnistuminen ei saa jäädä työkoneista kiinni. Konevuokraamomme toiminta on aina perustunut ennen kaikkea reiluun ja joustavaan asiakaspalveluun. Huollamme ja kuljetamme laadukkaat työkoneemme sinne missä niitä tarvitaan.

Olemme perheyritys

Kun Jukka ja Jarmo Törmälä perustivat Vatupassin vuonna 1992, ajatuksena oli saada markkinoille rakennuskoneiden ja -laitteiden vuokraukseen ja jälleenmyyntiin erikoistunut yritys, jonka toiminta perustuu joustavaan asiakaspalveluun ja siihen, että rakentajilla on saatavilla helposti hyvät työvälineet.

Vaikka Vatupassi on tuosta jo laajentunut, niin huomioimme jokaisen asiakkaan edelleen tasavertaisesti. Jukan tytär Milla otti miehensä Jarkon kanssa vetovastuun perheyrityksestä syksyllä 2011. Nykyisille yrittäjille oli selvää jatkaa yritystä samalla reiluuteen ja ketteryyteen pohjautuvalla ajatuksella, mutta samaan aikaan laajentaa Vatupassin toimintaa mahdollisimman monen rakentajan saataville.

Ei ne koneet, vaan ihmiset

Vaikka bisneksemme pyörii koneiden ympärillä, teemme tätä ihmisiltä ihmisille. Meidän kanssamme asioidessa yhteistyökumppaniksi ei tule konserni tai kaivinkone vaan osaava henkilökuntamme, joka auttaa tekemään oikeita ja tehokkaita ratkaisuja.

Toimintamme perustuu siihen, että olemme riittävän pieniä suureen laatuun. Pystymme vastaamaan joustavasti ja nopeasti asiakkaidemme muuttuviin tarpeisiin – aivan kuin se sama pieni yritys mistä toimintamme sai alkunsa.

Maailmamme rakentajille

Vastuullisuus ja suoraselkäisyys ovat toimintamme kulmakiviä. Miksi ostaa huonolaatuisia tuotteita nurkkiin pyörimään, jos laadukkaamman saa vuokraamalla juuri siksi aikaa kun sen tarvitsee? Miksi rakentaa turvattomasti ja lyhytjänteisesti, kun sen voi tehdä pysyvästi ja kestävästi?

Meidän näkökulmastamme maailma on juuri sellainen, millaiseksi se rakennetaan. Konevuokraamomme tarjoaa rakentajille parhaat mahdolliset työkoneet, koska niillä voidaan varmistaa laadukas ja turvallinen lopputulos – josta voi olla ylpeä huomennakin.

Lue lisää asiakaslehdestämme!

Julkaisumme kertoo arvoistamme, Vatupassi-perheestämme ja yhteistyöstä asiakkaidemme kanssa, löydät sen täältä.