Junnutonni tarjolla!

Vatupassi haluaa tukea vuosittain junioriurheilun huippujengejä, tiedätkö sellaisen? Tuemme viittä huippujengiä junnutonnilla eli tuhannen euron tukisummalla.

Huippujengi ei tarkoita meille eniten maaleja tehtailevaa joukkuetta, vaan yhteisöä, jossa jokaisella yksilöllä on hyvä olla. Työntekijöihin satsaavana perheyrityksenä me tiedämme, kuinka tärkeä oman porukan hyvinvointi on ja haluamme tukea tiimejä, jotka ymmärtävät reilun yhteishengen päälle.

Etsimme joka vuosi juniorijoukkueita, seuroja tai yhteisöjä, jotka toimivat vastuullisesti ja osoittavat esimerkillään olevansa huippujengejä. Huippujengiläisyyttä voi osoittaa vaikkapa kiusaamiseen puuttuminen, kimppakyydit, harrastevälineiden kierrätys, suvaitsevaisuuteen panostaminen tai esimerkiksi luonnon kunnioittaminen.

Valitsemme jokaisesta viidestä Vatupassikaupungista (Joensuu, Jyväskylä, Kuopio, Nurmes ja Oulu) oman huippujengin jolle myönnetään tuhannen euron junnutonni! Mukaan voi osallistua milloin vain oheisen lomakkeen kautta 15.11.2023 mennessä. Julkistamme voittajat lasten oikeuksien päivänä 20.11.2023.

Junnutonni

Vuoden 2022 voittajat:

Joensuu: Karelia golf juniorit
Harjoitusryhmiin ovat tervetulleita kaikki juniorit ikään, sukupuoleen, terveyteen ym. katsomatta. Juniorivalmentajilla on tärkeä rooli lasten henkisen kasvun, vuorovaikutustaitojen ja itseluottamuksen rekentamisessa. Niin yhteiset säännöt, toisten huomioon ottaminen kuin lajituntemus, ilo ja hauskuus, fysiikka ja ravinto, kaikki otetaan huomioon. Pelivälineitä kierrätetään ja kesäisin järjestetään golf-kirpputori. Mailoja voi lainata seuralta vaikka maksutta!

Jyväskylä: Jyväskylä basketball Academy, tyttöjen joukkue
”Joukkueemme tavoite on tarjota nuorille tytöille sekä naisille turvallinen paikka kasvaa ja kehittyä niin ihmisinä kuin koripalloilijoina. Unelmamme on, että nuoret pelaajamme voisivat yhdistää opiskelun sekä pelaamisen saumattomasti yhteen, ilman painetta siitä, että onko perheellä varaa tukea nuorta elämänpolullaan”

Kuopio: Kuopio Ski Club ry
Tämä alppilajien erikoisseura treenaa ympäri vuoden koko perheen voimin. Kimppakyydit ja varusteiden kierrätys mahdollistavat harrastamisen kaikille! Ja mikä parasta, myös vanhemmilla on mukavaa tämän urheilullisen harrastuksen parissa

Nurmes: Tanssistudio SunShow
Nurmeksessa ollaan poikkeuksellisen innostuneita tanssista. Ehkäpä ohjaaja Sannan hyväsydäminen tapa kannustaa kaikkia kokeilemaan ja heittäytymään tanssin vietäväksi ja siksi tunneilla käykin tanssijoita lähes vauvasta ja mummoon.

Oulu: Oulun Kärpät 46 ry U11
Tässä porukassa ajatuksena on, että kaikki on kavereita keskenään. Jopa vastustajien kanssa!
”Kun ulkojäälle mennään, ei ole väliä ei ole väliä minkä seuran ja minkä ikäisiä pelaajia, vaan kaikki ovat tervetulleita.”
Tässä joukkueessa on ymmärretty, että lapsia on erilaisia ja jokainen hyväksytään sellaisena kuin on. Jos jollakulla sattuu vaikka haaveri, on heti kaverit kysymässä, onko kaikki kunnossa.

Vuoden 2020 voittajat: