Junnutonni tarjolla!

Vatupassi haluaa tukea vuosittain junioriurheilun huippujengejä, tiedätkö sellaisen? Tuemme viittä huippujengiä junnutonnilla eli tuhannen euron tukisummalla.

Huippujengi ei tarkoita meille eniten maaleja tehtailevaa joukkuetta, vaan yhteisöä, jossa jokaisella yksilöllä on hyvä olla. Työntekijöihin satsaavana yrityksenä me tiedämme, kuinka tärkeä oman porukan hyvinvointi on ja haluamme tukea tiimejä, jotka ymmärtävät reilun yhteishengen päälle.

Etsimme joka vuosi juniorijoukkueita, seuroja tai yhteisöjä, jotka toimivat vastuullisesti ja osoittavat esimerkillään olevansa huippujengejä. Huippujengiläisyyttä voi osoittaa vaikkapa kiusaamiseen puuttuminen, kimppakyydit, harrastevälineiden kierrätys, suvaitsevaisuuteen panostaminen tai esimerkiksi luonnon kunnioittaminen.

Valitsemme jokaisesta viidestä Vatupassikaupungista (Joensuu, Jyväskylä, Kuopio, Nurmes ja Oulu) oman huippujengin, jolle myönnetään tuhannen euron junnutonni! Vuoden 2024 junnutonnin hakuaika alkaa kesän korvalla. Seuraa somekanaviamme niin pysyt kartalla!

Vuoden 2023 voittajat:

Joensuu: Joensuun Cheerleadingseura ry
Noin 200 urheilijan seurassa loistaa hyvä mieli ja positiiviset elämänarvot. Joukkueiden leiriruoat tehdään talkoilla ja kisapukuja lainataan joukkueiden kesken sovituksia varten. Lajin keskiössä on yhdessä tekemisen meininki ja kehopositiivisuutensa puolesta sopii kaikille harrastajille!

Jyväskylä: Pöytätennis Jyväskylä
Seuran pääpaino on lasten ja nuorten liikuttamisessa, jota palvelee seuran perustamisen yhteydessä kirjattu visio: jokaiselle jäsenelle tarjotaan reitti omaan pöytätennisunelmaansa. ”Tämä ei ole pelkästään seuran strategiaan kirjoitettu kaunis ajatus, vaan olemme tehneet parhaamme, että tämä toteutuu myös käytännössä. Junioreiden pöytätennisunelmat eivät liity usein olympialaisiin tai maajoukkueeseen, vaan iso osa unelmista liittyy yksinkertaisesti hauskaan harrastamiseen ja uusien kavereiden löytämiseen.”

Kuopio: Linkki ry U-14, poikien joukkue
Porukkaa yhdistää hyvä yhteishenki ja tekemisen meininki. Taustalla häärii vanhempien tiivis yhteisö, jossa talkoillaan ja huolehditaan, että kaikilla on mahdollisuus harrastaa! Koripallojoukkueen perusperiaatteisiin kuuluvat mm. kunnioitus, kannustaminen, toisten auttaminen ja reilu peli. Tässä joukkueessa ei pelata vain mitalin kiilto silmissä, vaan halutaan aidosti nauttia urheilusta.

Oulu: Voimistelumaailma Oulu ry, Keijut-joukkue
Telinevoimistelujoukkueen voimistelijat muodostavat tiiviin yhteisön, joka huokuu vahvaa joukkuehenkeä ja positiivista ilmapiiriä. Vaikka telinevoimistelu on perinteisesti yksilölaji, Keijut-joukkueessa korostetaan yhteisten tavoitteiden merkitystä sekä yhteistyön ja toisten tukemisen tärkeyttä.

Nurmes:
Nurmeksesta ei valitettavasti saatu hakemuksia tänä vuonna.

Vuoden 2022 voittajat:


Vuoden 2020 voittajat: