Junnutonni tarjolla!

Vatupassi haluaa tukea junioriurheilun huippujengejä, tiedätkö sellaisen? Tuemme viittä huippujengiä junnutonnilla eli tuhannen euron tukisummalla.

junnutonni

Huippujengi ei tarkoita meille eniten maaleja tehtailevaa joukkuetta, vaan yhteisöä, jossa jokaisella yksilöllä on hyvä olla. Työntekijöihin satsaavana perheyrityksenä me tiedämme, kuinka tärkeä oman porukan hyvinvointi on ja haluamme tukea tiimejä, jotka ymmärtävät reilun yhteishengen päälle.

Etsimme junioriurheilun joukkueita, seuroja tai yhteisöjä, jotka toimivat vastuullisesti ja osoittavat esimerkillään olevansa huippujengejä. Huippujengiläisyyttä voi osoittaa vaikkapa kiusaamiseen puuttuminen, kimppakyydit, harrastevälineiden kierrätys, suvaitsevaisuuteen panostaminen tai esimerkiksi luonnon kunnioittaminen.

Valitsemme jokaisesta viidestä Vatupassikaupungista (Joensuu, Jyväskylä, Kuopio, Nurmes ja Oulu) oman huippujengin ja jaamme jengien kesken koko vuodelle varaamamme sponsorointirahan. Jokaiselle viidestä huippujengistä myönnetään tuhannen euron junnutonni.

Ilmoittaudu sunnuntaihin 15.11. mennessä.

Vatupassin huippujengit paljastetaan lasten oikeuksien päivänä 20.11.

Voit ilmoittaa oman huippujengisi tai vinkata meille oikean porukan alla olevalla lomakkeella.