Yrityksestä

Konevuokraamo Vatupassi

Vatupassi on vuonna 1992 perustettu konevuokraamo, joka toimii tätä nykyä Joensuussa, Jyväskylässä, Kuopiossa, Nurmeksessa ja Oulussa. Emme ole Suomen suurin konevuokraamo, mutta haluamme olla paras. Tarjoamme alan joustavinta palvelua sekä varmasti laadukkaat, toimivat ja juuri työhön oikeat koneet ja työkalut. Toisen polven perheyrityksenä me pidämme työntekijöistämme huolta, maksamme veromme Suomeen ja kannamme vastuumme ympäröivästä yhteiskunnasta ja ympäristöstä.

Miksi ostaa kun voi vuokrata?

Toimintamme lähtökohta on tarjota oikeat vehkeet ja välineet hommaan kuin hommaan, kaikille maailmamme rakentajille. Sekä työmaiden ammattilaiset että harrastelijarakentajat ansaitsevat varmasti huolletut, toimivat ja puhtaat koneet. Vuokraaminen on edullista ja ennen kaikkea vastuullista. Jokaista laitetta ei tässä täyteen ahdetussa maailmassa tarvitse omistaa. Osaavat ammattilaisemme ohjeistavat mielellään oikean koneen valinnassa sekä huolehtivat tarvittaessa kuljetuksesta ja asennuksesta.

Minimaalisen vähän nipottamista ja turhantärkeilyä

Uskomme, että alan parhaaseen asiakaspalveluun pystyvät vain hyvinvoivat työntekijät. Pidämme omistamme huolta kuin perheestä konsanaan. Laajojen työterveyspalveluiden ja työkykyvakuutuksen lisäksi tarjoamme työntekijöillemme myynti-, kunto- ja tupakoimattomuusbonusta sekä panostamme reiluuteen ja työssä viihtymiseen. Emme usko hierarkioihin, eikä meillä pomoteta tai pokkuroida. Meillä on aikaa asiakkaille ja myymälään on mukava astua. Tarpeen vaatiessa joustamme ja venymme asiakkaiden tarpeen mukaan. Meihin voi aina luottaa.

Maailmamme rakentajille

Itsenäisenä perheyhtiönä meillä on kunnia maksaa veromme Suomeen. Kannamme vastuumme myös ympäröivästä luonnosta ja yhteiskunnasta. Toimintamme lähtökohtia ovat ympäristökuormituksen pienentäminen, sosiaalinen vastuu ja ihmisistä huolehtiminen. Ratkaisevia ovat teot, eivät sanat. Kehitämme jatkuvasti ympäristöohjelmaamme, huolehdimme työntekijöistämme ja tuemme urheilua ja kulttuuria. Me haluamme jättää jälkeemme kestävämmän maailman.

Euroopan paras konevuokraamo

Vatupassille myönnettiin parhaan pienen konevuokraamon palkinto European Rental Awards -gaalassa kesäkuussa 2020. Kilpailussa oli kaikkiaan mukana yli 80 eurooppalaista yritystä. Voiton perusteita olivat vuosikausien järjestelmällinen panostaminen työntekijöiden hyvinvointiin, joustavaan asiakaspalveluun ja vastuullisuuteen sekä onnistunut liikevaihdon kasvattaminen.

Jatkuva ja järjestelmällinen kehittämistyömme jatkuu yhä edelleen. Bureau Veritas sertifioi ISO 9001:2015 laadunhallintajärjestelmämme kesällä 2022. Laadunhallinnalla tavoitellaan ennen kaikkea korkeaa asiakastyytyväisyyttä, suoraviivaisia sisäisiä toimintatapoja sekä hyvinvoivaa henkilökuntaa – siis samoja asioita, joiden perusteella Euroopan parhaan konevuokraamon tittelikin meille napsahti. Voit tutustua laatupolitiikkaamme tarkemmin täällä.

Riittävän pieni suureen laatuun

Vatupassin perustivat Jukka ja Jarmo Törmälä vuonna 1992 Joensuussa. Jukan tytär Milla otti vetovastuun perheyrityksestä syksyllä 2011 Jukan jatkaessa hallituksen puheenjohtajana. Myöhemmin johtoryhmään tulivat mukaan Sampsa ja veli Anssi. Iso osa työntekijöistämme on pysynyt mukanamme alusta alkaen ja nykyisin mukana on jo joukko toisen polven vatupassilaisia.

Pieneltä paikkakunnalta ponnistaneena me ymmärrämme, kuinka tärkeitä joustavuus, toimiva huolto, pitkät kumppanuudet ja henkilökohtainen palvelu ovat yrittäjille. Molemminpuolinen kunnioitus yritystyökumppaneita, alihankkijoita ja muita sidosryhmiä kohtaan on meidän toiminnalle edellytys. Siksi kaikki meidän kumppanit sitoutuu meidän kanssa asioidessaan noudattamaan Vatupassin eettisiä ohjeita, joihin voi tutustua tarkemmin täällä. Kalustolistamme ja palvelutarjontamme kelpaavat kokoluokaltaan kelle hyvänsä, mutta olemme riittävän pieni, että tunnemme teidänkin firmasta kaikki kyllä lopulta nimeltä.

Lue myös

Vatupassin vastuullisuudesta