Meille töihin?

Meiltä löytyy aika ajoin tehtäviä myynnistä huoltoon ja takaisin. Alalle kun ei varsinaista koulutusta ole, on meillä usein paikkoja auki myös työharjoittelijoille.

Mikä Vatupassi?

Konevuokraamo Vatupassi on perheyritys, joka toimii Joensuussa, Jyväskylässä, Kuopiossa, Nurmeksessa ja Oulussa. Yrityksemme valittiin viime vuonna Euroopan parhaimmaksi pieneksi konevuokraamoksi. Meillä arvostetaan osaamista, suoraa puhetta, rempseyttä ja lupsakkaa asennetta. Vastineeksi lupaamme minimaalisen vähän nipottamista ja turhantärkeyttä. Työntekijöiden hyvinvointi on meille kaiken tekemisen ykkönen ja panostamme siihen joka päivä.

Meidän vatupassilaisten ajatus on, että jokainen rakentaja ansaitsee asianmukaiset välineet. Kaikkea ei kuitenkaan tarvitse omistaa. Me vuokraamme varmasti laadukkaat, toimivat ja juuri työhön oikeat vehkeet, oli kyse sitten kerrostaloprojektista tai vaikka kesäfestarin rakenteista.

Älä heitä hanskoja tiskiin jos tällä hetkellä ei ole sinulle sopivaa paikkaa avoinna! Meiltä löytyy aika ajoin tehtäviä myynnistä huoltoon ja takaisin. Voit keskittyä joko yhteen osa-alueeseen tai puuhata monenlaista.

Haemme myös työharjoittelijoita. Alalle kun ei varsinaista koulutusta ole, niin arvostamme kaikenlaista osaamista pienkonekorjauksesta logistiikkaan, rakennusalasta tradenomiin ja autonasentajasta asiakaspalvelijaan. Sukupuolella, taustalla tai muilla muuttujilla ei ole väliä, tärkeintä on, että asenne on kohdillaan.

Ole rohkea ja ota yhteyttä!

Milla Törmälä, milla.tormala@vatupassi.fi, p. 050 072 4155

Tai lähetä hakemus rekry@vatupassi.fi