Etsinnässä työntekijä Ouluun

Vaihdossa annetaan lupsakka työyhteisö ja Oulun paras burgeri!

Avasimme Vatupassilla konevuokraamon Ouluun kesällä. Hommia on riittänyt ja kaupunki on ottanut meidät sen verran hyvin vastaan, että tarvitsemme jo nyt myymälään lisää osaavia käsiä!

Haussa on pätevä vuokraamotyöntekijä Oulun myymälään. Työ pitää sisällään ties mitä ja enemmän, joten arvostamme monipuolista osaamista. Asiakaspalvelun lisäksi olisi hyvä tuntea koneet ja laitteet, tajuta työmaapalveluiden päälle ja ymmärtää rakennusalalla työskentelevien sielunelämää. Ajokortista tulee löytyä BC sekä pikku E ja ajohommiin on oltava ammattipätevyys. Tärkeintä on kuitenkin olla oikea ja hyvä tyyppi!

Meillä Vatupassilla on töissä loistava porukka, jonka osaamista ja palveluhenkeä asiakkaamme arvostavat. Siksipä meille on tärkeää löytää sakkiimme paras mahdollinen työntekijä. Vastineeksi lupaamme minimaalisen vähän nipottamista, hierarkioita ja turhantärkeyttä. Meillä arvostetaan suoraa puhetta, rempseyttä ja lupsakkaa asennetta. Jos jotain osaamme, niin pitää huolta työntekijöistämme!

Jos et usko, niin kuuntelepa tämä:
Tarjoamme jokaiselle haastatteluun kutsutulle Oulun parhaimman burgerin eli mahtavan Kauppuri 5 -ravintolan himotuimman hampurilaisen Teurastajan. Meillä ei nimittäin nälkäisenä neuvotella! Eli nyt jos koskaan kannattaa laittaa hakemus postiin.

Vuokraamotyöntekijän työ alkaa maaliskuussa ja on toistaiseksi voimassa. Haku päättyy 29.1.2021.

Vuokraamotyöntekijä Ouluun:

  • työ alkaa maaliskuussa
  • toistaiseksi voimassa
  • ajokorttivaatimus BC & pikku E + ammattipätevyys
  • kokemus asiakaspalvelusta ja työmaapalveluista katsotaan eduksi
  • burgerin saa myös kasvisversiona

Konevuokraamo Vatupassi on perheyritys, joka toimii Joensuussa, Jyväskylässä, Kuopiossa, Nurmeksessa ja Oulussa. Yrityksemme valittiin viime vuonna Euroopan parhaimmaksi pieneksi konevuokraamoksi. Meidän vatupassilaisten ajatus on, että jokainen rakentaja harrastelijanikkarista ammattilaiseen ansaitsee asianmukaiset laitteet. Työntekijöiden hyvinvointi on meidän tärkein arvomme. Haluamme sinut mukaan huippujengiimme! Ole rohkea ja ota yhteyttä.

Hakemukset palkkatoiveineen (voit mainita myös burgeritoiveen):

Milla Tarnanen
milla.tarnanen@vatupassi.fi
puh. 050 072 4155