Mikä Vatupassi?

Konevuokraamo Vatupassi on perheomisteinen yritys, joka toimii Joensuussa, Jyväskylässä, Kuopiossa, Nurmeksessa, Oulussa, Tampereella, Turussa ja Keravalla. Yrityksemme valittiin kesäkuussa 2020 Euroopan parhaimmaksi pieneksi konevuokraamoksi. Meillä arvostetaan osaamista, suoraa puhetta, rempseyttä ja lupsakkaa asennetta. Vastineeksi lupaamme minimaalisen vähän nipottamista ja turhantärkeyttä. Työntekijöiden hyvinvointi on meille kaiken tekemisen ykkönen ja panostamme siihen joka päivä.

Meidän vatupassilaisten ajatus on, että jokainen rakentaja ansaitsee asianmukaiset välineet. Kaikkea ei kuitenkaan tarvitse omistaa. Me vuokraamme varmasti laadukkaat, toimivat ja juuri työhön oikeat vehkeet, oli kyse sitten kerrostaloprojektista tai vaikka kesäfestarin rakenteista.

Älä heitä hanskoja tiskiin jos tällä hetkellä ei ole sinulle sopivaa paikkaa avoinna! Meiltä löytyy aika ajoin tehtäviä myynnistä huoltoon ja takaisin. Voit keskittyä joko yhteen osa-alueeseen tai puuhata monenlaista.

Haemme myös työharjoittelijoita syys- ja kevätlukukausille sekä innokkaita tulevaisuuden vatupassilaisia kesätöihin joka vuosi. Alalle kun ei varsinaista koulutusta ole, niin arvostamme kaikenlaista osaamista pienkonekorjauksesta logistiikkaan, rakennusalasta tradenomiin ja autonasentajasta asiakaspalvelijaan. Sukupuolella, taustalla tai muilla muuttujilla ei ole väliä, tärkeintä on, että asenne on kohdillaan.

Koska työnhakijoilta pyydetään aina perinteisesti rekrytoinnin yhteydessä ansioluettelot nähtäväksi, on meistä vain reilua tarjota luettavaksi myös meidän eli työnantajan CV.

Ota yhteyttä tai lähetä avoin hakemus lomakkeen kautta!

Marikki van Ooik, marikki.vanooik@vatupassi.fi, p. 040 706 8454

Sähköpostiosoite(Pakollinen)
Max. tiedoston koko: 256 MB.
Max. tiedoston koko: 256 MB.

Kiinnostuitko?

Tutustu uratarinoihin

Lue lisää Vatupassilaisista heidän itsensä kertomina!