Töitä tarjolla ammatti-Jantuselle!

Nyt on osaavalle hommia tarjolla! Etsimme Nurmeksen myymälään ammattipätevää yleis-Jantusta, jolla pysyy näpeissä kuorma-autot, työkoneet ja asiakkaat, eikä sormi mene suuhun edes sähköpostia naputtaessa.

Töiden ohella kahvia olisi syytä osata keittää ja olla muutenkin joviaali tyyppi. Eli kaikkea pitäisi osata ja mielellään olla vielä kova hölöttämään. Meidän hommissa kun juttu kulkee ja läppä lentää. Tunnissa olisi hyvä tehdä päivän hommat ja päivässä kuukauden. Oikeastaan on hyvä jos sinulla on käsiä kolme taikka enemmän.

Vaadimme kenties paljon, mutta vastineeksi lupaamme minimaalisen vähän nipottamista ja turhantärkeyttä. Meillä arvostetaan suoraa puhetta, rempseyttä ja lupsakkaa asennetta. Jos jotain osaamme, niin pitää huolta työntekijöistämme!

Haemme Nurmekseen vuokraamotyöntekijää (huoltomies/kuorma-autonkuljettaja)

– Työ käynnistyy heti ja on toistaiseksi voimassa
– C-kortti ja ammattipätevyys vaaditaan
– Asiakaspalveluhenki on työssä tärkeää
– Arvostamme laajaa rakennusalan yleisosaamista sekä erityisesti maalaisjärkeä ja ongelmanratkaisukykyä

Työ alkaa heti ja on toistaiseksi voimassa. Haku päättyy 31.10.2020 tai kun sopiva henkilö tehtävään löytyy.

Konevuokraamo Vatupassi on perheyritys, joka toimii Joensuussa, Jyväskylässä, Kuopiossa, Nurmeksessa ja Oulussa. Meidän vatupassilaisten ajatus on, että jokainen rakentaja harrastelijanikkarista ammattilaiseen ansaitsee asianmukaiset laitteet. Työntekijöiden hyvinvointi on meidän tärkein arvomme. Haluamme sinut mukaan huippujengiimme! Ole rohkea ja ota yhteyttä.

Hakemukset palkkatoiveineen:

Milla Tarnanen
milla.tarnanen@vatupassi.fi
puh. 050 072 4155