Meille työharjoitteluun?

Konevuokraamo Vatupassi etsii ympäri vuoden työharjoittelijoita Joensuun, Jyväskylän, Kuopion, Nurmeksen ja Oulun myymälöihin.

Vatupassi tarjoaa huippuhyviä hommia työharjoittelijoille Euroopan parhaassa konevuokraamossa. Meille ei ole väliä, oletko ensimmäisen vai seitsemännen varauskierroksen pelaaja tai onko aktiivisia pelivuosia takana kahdeksan, viisi vai nolla – Vatupassilla koko jengi on yhtä arvokas.

Vatupassin joukkueeseen ovat tervetulleita ihan kaikki sukupuoleen, taustaan tai muuhun muuttujiin katsomatta. Koska konevuokraamoalalle ei ole vielä varsinaista koulutusta, arvostamme kaikenlaisten pelaajien osaamista kokeista tradenomeihin ja papeista kuorma-autonkuljettajiin. Tärkeintä on, että asenteesi on kohdillaan, me koutsaamme sinut kyllä alkuun.

Työharjoittelijoiden työtehtävät voivat Vatupassilla vaihdella koulutuksesta, vuodenajasta sekä työntekijän omasta kiinnostuksesta riippuen. Tehtäviin voi esimerkiksi kuulua asiakaspalvelu, huoltohommat, varastoduuni, laitteiden korjaus ja ylläpito sekä tavaran toimitus ja asennus.

Vatupassin työharjoitteluhaku on auki ympärivuotisesti, ja harjoittelu voi oppilaitoksesta riippuen sijoittua syys- tai kevätlukukaudelle.

Mikä Vatupassi?

Konevuokraamo Vatupassi on perheomisteinen yritys, joka toimii Joensuussa, Jyväskylässä, Kuopiossa, Nurmeksessa ja Oulussa. Yrityksemme valittiin vuonna 2020 Euroopan parhaimmaksi pieneksi konevuokraamoksi. Meillä arvostetaan osaamista, suoraa puhetta, rempseyttä ja lupsakkaa asennetta. Vastineeksi lupaamme minimaalisen vähän nipottamista ja turhantärkeyttä. Työntekijöiden hyvinvointi on meille kaiken tekemisen ykkönen ja panostamme siihen joka päivä. Lue lisää vaikka meidän työnantajan CV:stä.

Meidän vatupassilaisten ajatus on, että jokainen rakentaja ansaitsee asianmukaiset välineet. Kaikkea ei kuitenkaan tarvitse omistaa. Me vuokraamme varmasti laadukkaat, toimivat ja juuri työhön oikeat vehkeet, oli kyse sitten kerrostaloprojektista tai vaikka kesäfestarin rakenteista.

Kysy rohkeasti lisätietoja meidän Marikilta, ja lähetä hakemuksesi työharjoitteluun oheisen lomakkeen kautta.

Marikki van Ooik
marikki.vanooik@vatupassi.fi
puh. 040 706 8454

 

Rekry | Työharjoittelu

Sähköpostiosoite(Pakollinen)
Max. tiedoston koko: 256 MB.
Max. tiedoston koko: 256 MB.

Vilkaise muut avoimet työpaikkamme täältä!