Mansen Mörinät

Moottorit käyntiin – Suomen suurimpia konepäiviä eli Mansen Mörinöitä vietetään myös Vatupassin Tampereen toimipisteellä 12.–13. huhtikuuta 2024. Eiköhän möristä, tervetuloa!

Tunnelma nousee korkealle kuin kurottajan kauha, kun Suomen isoin konepäivä-tapahtuma Mansen Mörinät valtaa Vatupassin Tampereen toimipisteen (ent. Avesco Rent) perjantaista lauantaihin 12.–13.4.2024. Tapahtuma järjestetään samanaikaisesti yli kuudenkymmenen muun kone- ja kuljetuskalustokauppiaan tonteilla ja toimipisteillä. Mörinää kerrakseen!

Vatupassin toimipisteellä voi varautua spektaakkeliin, sillä hurjapäisen Stunt Freaks Teamin show’t viihdyttävät kävijöitä perjantaina kello 12 ja 15 sekä lauantaina kello 11 ja 13. Mukana kavereilla on myös keulimisen kokeiluun sopiva stunttisimulaattori. Tekemistä ja ihmeteltävää riittää niin lapsille kuin aikuisille.

Hurjapääohjelman lisäksi tarjolla on syötävää sekä tärkeimpänä tietysti meidän koneita ja vempaimia testattavaksi. Tapahtumapäivien aikana pääsee muutenkin tutustumaan Vatupassin monipuolisiin ja mutkattomiin konevuokraus- ja työmaapalveluihin. Nykäise meidän tyyppejä vaan hihasta!

Arvomme mörinäkävijöidemme kesken myös näppärän Cat®-radiokaiuttimen, muista osallistua kisaan paikan päällä!

Tapahtumapäivien ohjelma ja aikataulut tarkentuvat sitä mukaa mitä lähemmäs Mörinöitä mennään. Ota tämä sivu sekä Vatupassin muut kanavat seurantaan, niin pysyt kärryillä!

Tapahtuman aukioloajat:

pe 12.4. klo 9–17
la 13.4. klo 9–15

Vatupassin (ent. Avesco Rent) toimipiste sijaitsee osoitteessa Pöytäsarankatu 12-14, 33900 Tampere.

Tapahtumassa mukana olevien kauppiaiden ja vuokraamoiden välillä liikennöivät Mörinä-bussit. Vatupassin pysäkki sijaitsee aivan toimipisteemme lähettyvillä. Parkkitilaa on toimipisteen pihalla (rajoitetusti) sekä lähiympäristössä tien varrella.

Lisätietoja sekä muun muassa bussien tarkemmat aikataulut löydät Mansen Mörinät -verkkosivuilta.