Villi Länsi 2024

Vatupassi ja Avesco Oy yhdistävät voimansa sekä valikoimansa Konekaupan Villi Länsi -tapahtumassa Liedossa 22.–23. maaliskuuta 2024. Tule tutustumaan Cat®-demokoneisiin ja Vatupassin mutkattomiin vuokrauspalveluihin! 

Saluunan ovet auki – Vatupassi on mukana alkukevään odotetuimmassa tapahtumassa eli Konekaupan Villissä Lännessä yhdessä Avesco Catin kanssa! Varsinais-Suomen suosituimpien konekauppiaiden läänit, pihat ja myymälät valtaava tapahtuma järjestetään perjantaista lauantaihin 22.–23.3.2024. Vatupassin konevuokrauspalveluihin ja Avesco Catin laajaan valikoimaan pääsee tutustumaan Vatupassin toimipisteellä (ent. Avesco Rent) osoitteessa Vakiotie 4, 21420 Lieto.

Ohjelmassa on muun muassa kattava Cat®-konenäyttely demokoneineen, tutustumista Avescon uuteen edustukseen eli Magni-kurottajaan, Avescon jälkimarkkinapalveluihin sekä Vatupassin mutkattomiin konevuokraus- ja työmaapalveluihin. Paikalla on vanhat tutut kasvot Avesco Rentin ajoilta Pasi, Kai, Eero ja Kristian sekä Vatupassilta Nenna ja Jori – tule sanomaan moi!

Tarjolla on myös grillissä valmistettuja hampurilaisia nopeimmille, ja sisätiloissa pääsee nauttimaan kupposen kuumaa kahvia. Nähdään Villissä Lännessä!

Tapahtuman aukioloajat:

perjantaina 22.3.2024 klo 9–17
lauantaina 23.3.2024 klo 9–14

Lisätietoja sekä muut tapahtumaan osallistuvat konekaupat löydät Villi Länsi -verkkosivuilta.