Vastuullisuus

Me Vatupassilla uskomme vastuun kantamiseen. Haluamme toimia vastuullisesti, oli kyse sitten ihmisistä, luonnosta tai ympäröivästä yhteiskunnasta. Olemme itsenäinen perheyritys, joka maksaa ylpeydellä ja kiitollisuudella veronsa Suomeen. Vastuullinen toiminta ei ole puhetta vaan tekoja. Arvioimme tekojemme vaikutuksia jatkuvasti, sillä aina on varaa parantaa!

Toimintamme lähtökohtia ovat työntekijöiden hyvinvointi, toimintamme aiheuttaman ympäristökuormituksen pienentäminen ja sosiaalisen vastuun kantaminen. Haluamme, että ympärillämme olevat ihmiset, luonto ja yhteiskunta voivat hyvin.

Kannustamme kiertotalouteen ja vuokraamiseen. Jokaista konetta ja laitetta ei ole tarvetta omistaa. Vuokraamalla voimme yhdessä hillitä ylikulutusta ja maailman autotallien täyttymistä tavarapaljoudella.

Työntekijät

Meille Vatupassilla työntekijöiden hyvinvointi menee kaiken edelle. Innostunut, ammattitaitoinen ja työssään viihtyvä henkilökunta on suurin voimavaramme ja haluamme pitää työntekijöistä hyvää huolta.

Ympäristö

Vuodesta 2020 lähtien kaikkien toimipisteidemme käyttämä sähkö on alkuperämerkittyä vihreää sähköä. Tavoitteemme on saavuttaa hiilineutraalius vuonna 2030.

Sosiaalinen vastuu

Suomalainen yhteiskunta tarjoaa meille hyvät mahdollisuudet toimia ja yrittää. Haluamme kantaa oman kortemme kekoon ja antaa jotain takaisin ympäröivälle yhteisölle.

Aspen-polttoaineet

7 syytä miksi valitsimme Aspenin!

Solmimme vuonna 2021 yhteistyön ruotsalaisen Aspenin kanssa, joka toimittaa jatkossa polttoainetta koneisiimme. Käytössämme on Aspenin kehittämä, puhtaammin palava alkylaattibensiini, biodiesel sekä uusiutuvista materiaaleista valmistettu ketjuöljy. Kaikkia koneitamme ei ole vielä mahdollista sähköistää, mutta yhteistyö Aspenin kanssa auttaa meitä vähentämään tuottamiamme ympäristölle haitallisia pakokaasuja. Lue lisää ja tarkasta seitsemän syytä, miksi valitsimme Aspenin!