Palvelut

Henkilönostin­koulutukset

Mitkä asiat vaikuttavat henkilönostimen valintaan ja mitä on syytä ottaa huomioon, kun käyttää henkilönostinta? Muun muassa näihin kysymyksiin vastaa koulutuksemme, jossa perehdytään siirrettäviin henkilönostimiin ja niiden turvalliseen käyttöön. Käytännönläheinen koulutuksemme on suunnattu yrityksille, joiden työntekijät käyttävät työssään nostimia. Lue alta, miksi teidänkin yrityksen kannattaa ostaa tämä koulutus!

4 SYYTÄ
OSALLISTUA
KOULUTUKSEEMME
1
Työntekijänne oppivat tunnistamaan erilaiset henkilönostintyypit ja ymmärtävät, mitkä ovat niiden keskeiset ominaisuudet.
2
He oppivat valitsemaan kuhunkin paikkaan ja tilanteeseen sopivimman nostimen.
3
He perehtyvät nostinten käyttövikoihin ja oppivat siten ratkaisemaan erilaisia ongelmatilanteita.
4
He eivät tietämättömyyttään vahingoita itseään tai aiheuta vaaratilanteita muille nostinta käyttäessään. Koko työyhteisön työturvallisuus paranee.
TAUSTA

Lain mukaan henkilönostimen kuljettajan on saatava työnantajalta kirjallinen lupa nostimen käyttämiseen. Ennen luvan myöntämistä työnantajan on varmistettava, että kuljettajalla on riittävät kyvyt ja taidot käyttää nostinta turvallisesti. Tietämättömyys tai ohjeiden laiminlyönti voivat aiheuttaa vaaratilanteita.

Koulutuksemme perehdyttää työntekijänne henkilönostimien turvalliseen käyttöön. Käymme läpi keskeiset lait ja asetukset sekä opastamme käyttämään nostimia hyvien käytäntöjen mukaisesti. Työntekijänne saavat henkilönostimien käytöstä riittävät tiedot, jotta yrityksenne voi antaa heille luvan käyttää nostimia.

Kiinnostuitko

Kerro meille huolesi ja toiveesi ja anna asiantuntijoidemme löytää parhaat vehkeet ja ratkaisut juuri sinun työmaasi tarpeisiin.

Ota yhteyttä