Palvelut

Henkilönostin­koulutukset

Tiesithän, että lain mukaan henkilönostimen kuljettaja tarvitsee kirjallisen luvan nostimen käyttöön työnantajaltaan? Ennen luvan myöntämistä työnantajan vastuulla on varmistaa, että kuljettajalla on riittävästi kykyä ja taitoa käyttää nostinta turvallisesti. Käytännönläheinen henkilönostinkoulutuksemme on suunnattu yrityksille, joiden työntekijät käyttävät työssään nostimia. Lue alta, miksi teidänkin yrityksen kannattaa ostaa tämä koulutus!

3 SYYTÄ
OSALLISTUA
KOULUTUKSEEMME
1
Laki vaatii! Henkilönostimen kuljettajan tulee olla perehtynyt erilaisiin nostimiin ennen kuin työnantaja voi myöntää kirjallisen luvan niiden käyttämiseen.
2
Koulutettujen kuljettajien myötä vältytään vahingoilta sekä vaaratilanteilta. Koko työyhteisön työturvallisuus paranee!
3
Nukut yösi huomattavasti paremmin, kun tiedät ja voit luottaa, että työntekijäsi osaavat hommansa.
TAUSTA

Lain mukaan henkilönostimen kuljettajan on saatava työnantajaltaan kirjallinen lupa nostimen käyttämiseen. Ennen luvan myöntämistä työnantajan vastuulla on varmistaa, että kuljettajalla on riittävät kyvyt ja taidot käyttää nostinta turvallisesti. Tietämättömyys tai ohjeiden laiminlyönti voivat aiheuttaa vaaratilanteita.

Koulutuksemme perehdyttää työntekijäsi henkilönostimien turvalliseen käyttöön. Käymme läpi keskeiset lait ja asetukset sekä opastamme käyttämään nostimia hyvien käytäntöjen mukaisesti. Koulutuksessa tutustutaan erilaisiin henkilönostimiin ja niille sopiviin käyttötarkoituksiin. Työntekijäsi saavat henkilönostimien käytöstä riittävät tiedot, jotta voit antaa heille luvan käyttää nostimia.

HINTA

129€/hlö, minimi 10 henkilöä. Saa toki pienempikin porukka kouluttautua, mutta vähintään kymmenen henkilön mukaan me homma suunnitellaan.

Kiinnostuitko

Kerro meille huolesi ja toiveesi ja anna asiantuntijoidemme löytää parhaat vehkeet ja ratkaisut juuri sinun työmaasi tarpeisiin.

Ota yhteyttä