Palvelut

Tilapäiset liikenne­järjestelyt

Erityisesti julkisten alueiden työmailla on tärkeää varmistaa sujuva liikenne jokaiselle kulkijalle. Vatupassilaiset auttavat tilapäisten liikennejärjestelyiden suunnittelussa sekä liikennejärjestelyiden kokonaisvaltaisessa toteuttamisessa. Turvataan yhdessä niin työmaalla työskentelevät kuin työmaan ulkopuolellakin liikkuvat.

LIIKENNE-
SUUNNITTELUN
PALVELUT
1
Tarjoamme räätälöityjä ratkaisuja tilapäisiin liikennejärjestelyihin. Erilaisten
työmaakohteiden, kaivantojen, sekä liikenteen ja kevyenliikenteen suojaamiseen, jotka on suunniteltu juuri sinun projektiisi sopiviksi. Meillä on vuosien kokemus ja luotettava asiantuntijuus suunnittelusta aina moottoriteistä kaupunkialueille, ja voimme auttaa kaikissa suunnitteluvaiheissa – luonnoksesta tarjouskilpailuun, suunnittelusta aina toteutukseen asti. Meidän kauttamme saa myös tarvittavat lupa-asiat hoidettua, jotta työmaa saadaan toteutettua turvallisesti.
2
Rakennustyömaat vaikuttavat liikenneverkoston herkkiin kohtiin laajalla alueella, mikä korostaa tarvetta turvalliselle, toimivalle ja joustavalle liikennejärjestelylle. Hyvän suunnittelun ja toteutuksen avulla voidaan ennakoivasti torjua paikallisia ja alueellisia haittoja. Tarkastamme tilanteen paikan päällä ja kehitämme yhdessä vastuuhenkilöiden kanssa turvallisen, sujuvan sekä toimivan järjestelyn työmaalle.
3
Työmaan perustaminen edellyttää viranomaisluvan myöntämistä, joka perustuu yksityiskohtaisiin suunnitelmiin. Pätevä vatupassilainen suunnittelee ammattimaisen liikenteenohjauksen projektillesi. Lisäksi koordinoimme tarvittaessa viranomaisten kanssa ja tuemme sinua tieliikennelain ja tilapäisiin liikennejärjestelyihin liittyvissä säädöksissä sekä turvaluokituksissa.
PALVELUT
PÄHKINÄNKUORESSA

Kokenut vatupassilainen auttaa kehittämään ratkaisuja kaikissa tilapäisten liikennejärjestelyiden suunnitteluvaiheissa. Liikennejärjestelyt ja liikennemerkkisuunnitelmat voidaan luoda kullekin työmaalle sopivassa mittakaavassa (suunnitelmakoot A4-A0 mahdollisia).

Meiltä saat myös ammattimaista tukea hyväksyntäprosessissa vastuuviranomaisten kanssa sekä jeesiä tieliikennelain, tieturvatuotteiden turvaluokitusten sekä säädösten konsultoinnissa.

Kiinnostuitko

Kerro meille huolesi ja toiveesi ja anna asiantuntijoidemme löytää parhaat vehkeet ja ratkaisut juuri sinun työmaasi tarpeisiin.

Ota yhteyttä