Asenna itelles työpaikka Ouluun!

Nyt tarvitaan lisäkäsiä! Tule asentamaan itelles työpaikka Vatupassille ja liity meidän asentajien supersankaritiimiin Oulussa! 

Paikka on täytetty. Kiitos kaikille hakijoille!

Oulun toimipisteelle etsitään perehtynyttä sekä etevää asentajaa osaksi työmaapalveluiden tiimiä. Monipuolinen kokemus kaikenlaisista rakennustyömaiden asennustöistä katsotaan hakijan suureksi eduksi, mutta loput ratkaisee asenne!

Mitä toivotaan ja ollaan hakijassa vailla: 

  • Aiempaa kokemusta erilaisista rakennustyömaiden asennustöistä (telineistä hisseihin ja työmaatiloista lämmityksiin). Plussaa myös kokemuksesta sähkö- ja/tai konevuokraamoalalta!
  • Joustavuutta – asentajan työ Vatupassilla on tyypillisesti liikkuvampaa sorttia. Vaikka tukikohtana toimii Oulu, voi asennustöitä olla välillä myös muualla ympäri Suomen.
  • Valmiutta fyysiseen työhön – Vatupassin asentajilla voi työaikojen ja -kaupunkien lisäksi vaihdella myös asennuskorkeus eli (turvallista) kiipeilyä, kantamista ja nostamista on luvassa.
  • Työturva- ja ajokorttia.
  • Tiimityötaitoja sekä ennen kaikkea rennonletkeää asennetta ja korkeaa toleranssia työkavereiden lempeälle kuittailukulttuurille.

Vatupassin työmaa- ja asennuspalveluihin eli asentajien työnkuvaan kuuluvat muun muassa mastolava- ja hissiasennukset, rakennustelineiden, työmaatilojen sekä työmaiden lämmityksen ja olosuhdeseurannan asennukset. Asennushommien lisäksi on mahdollista myöhemmin napata myös tiimijohtajan pesti! Tiimijohtajuus merkkaa hieman enemmän vastuuta koko tiimin touhusta sekä työmaapalveluiden työnjohtajan lomatuurausta – pitäähän Oton päästä välillä huilaamaankin.

Vastineeksi tarjoamme rehtiä palkkaa, ja sen lisäksi Euroopan parhaaksi nimettynä konevuokraamona me pidämme huolen omistamme kuin perheenjäsenistämme. Viimeisimmän henkilöstökyselyn yhteydessä mitattu eNPS oli +85, kun vertailtu keskiarvo on +32,17. Pojot kertoo siis kuinka todennäköisesti vatupassilaiset suosittelisivat työpaikkaa muille. Vatupassin työsuhde-etuihin kuuluu tärkeiden perusjuttujen lisäksi myös mm. sähköpyörät, myynti- ja tupakoimattomuusbonukset sekä hieronta- ja hyvinvointiedut. 

Mikä Vatupassi?

Konevuokraamo Vatupassi on perheyritys, joka toimii Joensuussa, Jyväskylässä, Kuopiossa, Nurmeksessa sekä Oulussa. Meillä arvostetaan osaamista, suoraa puhetta, rempseyttä ja lupsakkaa asennetta. Vastineeksi lupaamme minimaalisen vähän nipottamista ja turhantärkeilyä.

Meidän vatupassilaisten ajatus on, että jokainen rakentaja ansaitsee asianmukaiset välineet. Kaikkea ei kuitenkaan tarvitse omistaa. Me vuokraamme varmasti laadukkaat, toimivat ja juuri työhön oikeat vehkeet, oli kyse sitten kerrostaloprojektista tai vaikka kesäfestarin rakenteista. 1.3.2024 alkaen olemme osa Avesco Groupia. Toimintamme laajenee, kun Avesco Rentin vuokraamot Tampereella, Turussa ja Keravalla muuttuvat Vatupasseiksi.