Tuu hommiin Vatupassille Jyväskylään!

Onko laitteiden parissa puuhaaminen sun juttu ja tunnet nostimet kuin omat taskusi? Pistä hakien!

Vatupassin Jyväskylän toimipisteelle haetaan etevää vuokraamotyöntekijää, jolta onnistuu koneiden huollot ja taskusta löytyy nostintarkastajan pätevyys tai aiempaa työkokemusta. Työ pitää sisällään laitteiden huolto- ja korjaushommia sekä asiakaspalvelua, joten arvostamme laitteiden sekä rakennusalan sielunelämän tuntemusta, ongelmanratkaisukykyä sekä rentoa ja supliikkia asennetta asiakkaita kohtaan. 

Mitä toivotaan ja ollaan hakijassa vailla: 

  • Aiempaa kokemusta konevuokraamo- tai rakennusalalta
  • Nostintarkastajan pätevyys tai aiempi työkokemus
  • Sähköalan koulutus katsotaan eduksi
  • Ajokorttivaatimus B + pikku E
  • C-kortista ja ammattipätevyydestä ehdottomasti plussaa
  • Asiakaspalveluhenkisyyttä
  • Tärkeintä on kuitenkin olla hyvä tyyppi

Vastineeksi tarjoamme rehtiä palkkaa, ja sen lisäksi Euroopan parhaaksi nimettynä konevuokraamona me pidämme huolen omistamme kuin perheenjäsenistämme. Viimeisimmän henkilöstökyselyn yhteydessä mitattu eNPS oli +58. Pojot kertoo siis kuinka todennäköisesti vatupassilaiset suosittelisivat työpaikkaa muille. Vatupassin työsuhde-etuihin kuuluu tärkeiden perusjuttujen lisäksi myös mm. sähköpyörät, myynti- ja tupakoimattomuusbonukset sekä hieronta- ja hyvinvointiedut. 

Mikä Vatupassi?

Konevuokraamo Vatupassi on perheyritys, joka toimii Joensuussa, Jyväskylässä, Kuopiossa, Nurmeksessa, Oulussa, Tampereella, Turussa sekä Keravalla. Vatupassi on osa perheomisteista Avesco Groupia, joka toimii Suomen lisäksi kotimaassaan Sveitsissä, Itävallassa sekä Baltian maissa.

Meillä arvostetaan osaamista, suoraa puhetta, rempseyttä ja lupsakkaa asennetta. Vastineeksi lupaamme minimaalisen vähän nipottamista ja turhantärkeilyä.

Hakeminen ja hakuaika

Haku on auki sunnuntaihin 14.4.2024 saakka, mutta huomioithan, että paikka menee heti sopivan tyypin löydyttyä. Älä siis kuhni, vaan laita hakemusta (palkkatoiveineen) tulemaan!

Työ voi alkaa meidän puolesta vaikka heti tai yhdessä sovitun aikataulun mukaan. 

Kysy rohkeasti lisätietoja Panulta ja lähetä hakemuksesi oheisen lomakkeen kautta.

Panu Mustonen
Huoltopäällikkö
panu.mustonen@vatupassi.fi
puh. 045 631 2826


Täältä näet muut avoimet työpaikat, joista voit vinkata myös etevälle kaverille! 

Sähköpostiosoite(Pakollinen)
Max. tiedoston koko: 256 MB.
Max. tiedoston koko: 256 MB.