Meidän vatupassilaisten ajatus on, että jokainen rakentaja harrastelijanikkarista ammattilaiseen ansaitsee asianmukaiset laitteet. Ei nimittäin ole niin pientä urakkaa, jota ei ritsat vehkeet pilaisi. Mikä määrä mielipahaa maailmasta poistuisikaan, jos kaikilla rakentajilla olisi toimivat ja tehtävään tarkoitetut tavarat. Siinähän laskeutuisi kuulkaas rauha päälle maan, loppuisi kerrasta sodat ja kiukuttelut. Tässä on meidän missio ja haluamme sinut mukaan!

Mikäli rakastat rakentamista, laitteiden parissa puuhaamista ja asiasta tarinoimista, olet etsimämme tyyppi. Meillä arvostetaan osaamista, suoraa puhetta, rempseyttä ja lupsakkaa asennetta. Vastineeksi lupaamme minimaalisen vähän nipottamista ja turhantärkeyttä.
Avoimia tehtäviä on myynnistä huoltoon ja takaisin, voit keskittyä joko yhteen osa-alueeseen tai puuhata monenlaista.

Haemme myös työharjoittelijoita. Alalle kun ei varsinaista koulutusta ole, niin arvostamme kaikenlaista osaamista pienkonekorjauksesta logistiikkaan, rakennusalasta tradenomiin ja autonasentajasta asiakaspalvelijaan. Sukupuolella, taustalla tai muilla muuttujilla ei ole väliä, tärkeintä on, että asenne on kohdillaan.

Konevuokraamo Vatupassi on perheyritys, joka toimii Joensuussa, Jyväskylässä, Kuopiossa ja Nurmeksessa. Ja jos ette kerro kellekään, niin kohta myös Oulussa! Etsimme jatkuvasti työntekijöitä kasvavaan sakkiimme. Ole rohkea ja ota yhteyttä!

Milla Tarnanen
milla.tarnanen@vatupassi.fi
p. 050 072 4155