Vatupassin henkilöstössä muutoksia

Vatupassin henkilöstössä muutoksia

Vuosi 2022 tuo muutoksia Konevuokraamo Vatupassin henkilöstöön. Vatupassin operatiivinen johtaja Jarkko Tarnanen ryhtyy itsenäiseksi yrittäjäksi hankittuaan murto- ja luodinsuojalaseja valmistavan Kimmelux Oy:n konkurssipesän. Yrittäjyyden myötä Tarnanen lopettaa työsuhteensa Vatupassilla.

– Ollaan Jakelle erittäin kiitollisia kaikista vuosista Vatupassilla. Jake on ollut tärkeä osa Vatupassin tarinaa, ja hänen kanssaan olemme onnistuneet kehittämään yrityksestä Euroopan parhaaksi valitun konevuokraamon. Toivotamme Jakelle onnea seuraaviin ponnisteluihin, toteaa Vatupassin toimitusjohtaja Milla Törmälä.

Tarnaselle ryhtyminen yrittäjäksi merkitsee pitkäaikaisen haaveen toteutumista. Lopullinen päätös syntyi, kun Kimmelux Oy:n konkurssipesä tuli tarjolle.

– Oma yrittäjyys on pyörinyt ajatuksissa jo pitkään ja nyt tuli tilaisuus vastaan toteuttaa haave. Ura Vatupassilla on tuonut kokemusta ja ymmärrystä yrittäjyyden eri puoliin, ja koen olevani valmis hyppäämään uuteen. Suuri kiitos Vatupassin porukalle ja kaikille yhteistyökumppaneille näistä vuosista, Tarnanen kertoo.

Viime vuodet ovat olleet Vatupassille menestyksekkäitä. Vatupassin liikevaihto on kasvanut tasaisesti ja yritys on rekrytoinut jatkuvasti uutta henkilökuntaa. Vuonna 2020 Vatupassi laajensi toimintansa Ouluun ja valittiin Euroopan parhaaksi pieneksi konevuokraamoksi European Rental Awards -gaalassa. Tänä vuonna Joensuun yrittäjät palkitsivat Vatupassin vuoden parhaana isona yrityksenä.

Konevuokraamo Vatupassi täyttää ensi vuonna 30 vuotta. Juhlavuoden liiketoiminnallisina tavoitteina Vatupassi keskittyy entistä enemmän ammattirakentajien palvelemiseen, työmaapalveluiden kehittämiseen, tunnettuuden kasvattamiseen Kuopiossa ja Jyväskylässä sekä sosiaaliseen vastuuseen ja ympäröivän yhteisön hyvinvoinnin parantamiseen.

Lisätiedot ja haastattelut:
Toimitusjohtaja Milla Törmälä
050 072 4155
milla.tormala@vatupassi.fi