Palvelut

Työmaatilojen
asennukset

Rakennusprojekti alkamassa ja tarvitset työntekijöillesi hyvät toimisto-, sosiaali- ja taukotilat? Tilaa työmaakoppien, varastokonttien ja muun tarpeellisen kaluston lisäksi meitä työmaatilat kokonaisratkaisuna. Tilatarpeita on yhtä monta kuin on työmaitakin, ja otamme ne kaikki huomioon. Projektin päätyttyä siivoamme jälkemme. Lue lisää alta!

4 SYYTÄ
TILATA VALMIIT
TYÖMAATILAT
MEILTÄ
1
Ei mitään ylimääräistä, eikä mitään jää puuttumaan! Saat tilat, jotka vastaavat juuri sinun työmaasi tarpeisiin.
2
Miten koppien liitokset tehdään? Entä miten eri kerroksiin saadaan rakennettua kulkutiet? Et joudu vaivaamaan päätäsi tällaisilla työhösi liittymättömillä kysymyksillä.
3
Samalla hoituvat myös tilojen putkityöt ja tarvittaessa vaikka putket maan alle. Voit huokaista jälleen helpotuksesta ja juoda rauhassa santsikupin kahvia.
4
Satoi tai paistoi, työmaatilat nousevat pystyyn sovittuun paikkaan sovitussa aikataulussa. Ei turhaa odottelua, eikä vääränlaisia välineitä!
SUUNNITTELU

Kuinka paljon työmaalla liikkuu väkeä? Tarvitaanko naisille omat sosiaalitilat? Miten huolehtia esimerkiksi pandemia-aikaan työntekijöiden turvallisuudesta? On monta pikku muuttujaa, jotka on syytä ottaa huomioon suunnitelmaa tehdessä.

Kun työmaasi tarpeet ovat selvillä, teemme CAD-pohjaisen suunnitelman, jonka hyväksytämme sinulla. Suunnitelmaan voidaan liittää niin monta työmaatilaa kuin on tarpeen – joko yhteen, kahteen tai kolmeen kerrokseen. Tehtiinpä urakkaa rannikkoseutujen räntäsateessa tai Pohjois-Suomen paukkupakkasissa, tilat kestävät vaativatkin sääolosuhteet. Jos kaipaat tiloihin kesällä viilennystä tai talvella lisälämmitystä, saat meiltä myös ilmalämpöpumput. Patterit ovat kopeissa kiinteinä paikoillaan.

TOIMITUS JA
ASENNUS

Onko työmaasi maaperä on routimaton? Hyvä! Muuta ei sitten tarvitakaan ennen kuin me ryhdymme pohjatöihin. Tarvittaessa kaivamme putket maan alle. Kuljetamme ja nostamme kopit ja kontit paikoilleen. Teemme tarvittavat liitokset ja listoitamme ovenpielet. Rakennamme kulkutiet ja tarvittaessa katokset ovien edustoille.

Entä mitä kalusteista saisi olla? Tarvitsetpa tiloihisi tuoleja, pukukoppeja tai jääkaapin, kaikki hoituu! Tai jos kahvihammasta kolottaa, hankimme keittimen sitä varten. Jos tilojen siivous tai lumitöiden teko eivät ole ydintehtäviäsi, voit ulkoistaa myös ne meille.

PURKU JA
SIIVOUS

Projekti saatu onnellisesti maaliin? Onnittelut siitä, mutta edessä on vielä jälkien raivaus. Jos haluat, otamme kopin myös siitä. Puramme työmaatilat ja kuljetamme ne pois työmaalta. Pidämme huolen, ettei maaperään jää mitään ylimääräistä.

Työmaa jää meidän jäljiltä niin siistiksi, että on kuin mitään ei olisi koskaan ollutkaan!

Kiinnostuitko

Kerro meille huolesi ja toiveesi ja anna asiantuntijoidemme löytää parhaat vehkeet ja ratkaisut juuri sinun työmaasi tarpeisiin.

Ota yhteyttä