Palvelut

Varmapassi

Huolettaako odottamattomat kulut, joita saattaa syntyä, jos jokin vuokrakoneistasi vaurioituu tai varastetaan? Varmapassi eli Vatupassin turvapalvelu suojaa kalustosi ja tarjoaa sinulle enemmän mielenrauhaa sekä suojaa päivittäiseen liiketoimintaasi.

Mikä Varmapassi?

Varmapassi on Vatupassin turvapalvelu, joka suojaa ja auttaa sinua rajoittamaan mahdollisia vahinkokorvauksia alentamalla omavastuutasi. Lisäturvaan kuuluu suoja vaurioilta, varkauksilta ja ilkivallalta (pois lukien ikkunat, peilit, valot, renkaat, ketjut tai koneen väärinkäyttö). Palvelu ei ole vakuutus.

Kuinka Varmapassi
suojaa?

Vuokrasopimukseen lisätään 5 % päivittäisestä kaluston vuokrahinnasta (ilman ALV). Koska suojaus toimii myös silloin, kun et työskentele vuokrakaluston kanssa, maksu laskutetaan päivittäin vuokra-ajan aikana ja on voimassa 7 päivää viikossa. Nauti työstäsi ja työskentele huolettomasti.

Ehdot

Palvelun hinta laskutetaan päivittäin vuokra-ajan aikana (eli 7 päivää viikossa, mukaan lukien vuokra-ajan vapaapäivät, viikonloput ja pyhäpäivät). Suojattu enimmäismäärä: 400 000 euroa.

Omavastuusi ja laitearvosi:
Laajuus Vuokra- omaisuuden arvo EUR (alv 0%) Omavastuu EUR (alv 0%) % päivittäisestä välineen vuokrahinnasta
XS >250 100 5%
S >10 000 250 5%
M >50 000 500 5%
L >100 000 2 000 5%
XL >200 000 – 400 000 4 000 5%

Varmapassin ajantasaiset omavastuumäärät löydät tältä sivulta. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin ilman ennakkoilmoitusta. Jos kaipaat lisätietoja Varmapassista, ethän epäröi ottaa yhteyttä vatupassilaisiin – me autetaan mielellään eteenpäin asiassa!

Kiinnostuitko

Kerro meille huolesi ja toiveesi ja anna asiantuntijoidemme löytää parhaat vehkeet ja ratkaisut juuri sinun työmaasi tarpeisiin.

Ota yhteyttä