Satu Rossi

Odotukset korkealla ja silti Vatupassi yllätti positiivisesti

Vatupassin Kuopion vuokraamopäällikkö Satu Rossi ei turhia jaarittele. Mutkattoman jämptiä ja ytimekästä ulosantia kehystävät Satusta huokuva aito lämpö sekä huumorintaju, joka pääsee oikeuksiinsa tovin jutustelun jälkeen. Ei ole vaikea nähdä, miksi juuri Satun kaltainen tyyppi sopii Kuopion vuokraamon kippariksi.
Meillä on töissä tosi hauskaa. Työt tietysti tehdään, mutta kaikki vähän huuli virneessä. Huumoria riittää! Satu kehuu.

Satu on Vatupassin ensimmäinen naispuolinen vuokraamopäällikkö. Hän ei itse koe, että nainen puikoissa näin miesvaltaisella alalla olisi enää tänä päivänä niin suuri juttu, että sitä tarvitsisi jotenkin pohjustaa.
Sekä asiakkaat että työkaverit on täällä Kuopiossa ja muillakin Vatupassin toimipisteillä ottaneet ihan samalla tavalla vastaan kuin kenet tahansa muutkin, ilman ennakkoluuloja, Satu toteaa.

Noin 10 vuotta alalla työskennellyt Satu siirtyi Vatupassille toisesta konevuokraamoyrityksestä, jossa hän ehti työskennellä lähes kahdeksan vuotta. Vatupassista ja erityisesti vatupassilaisista hän oli kuullut jo ennakkoon paljon hyvää.
Tiesin sen, että ihmiset on täällä ihan loistavia ja toisista pidetään tinkimättömästi huolta. Odotukset Vatupassilla työskentelyä kohtaan olivat jo valmiiksi korkealla, ja silti onnistuivat vielä yllättämään positiivisesti! Satu nauraa.

Erityisesti Kuopion vuokraamon kymmenisen hengen porukka saa vuokraamopäälliköltä paljon kiitosta ystävällisyydestään ja iloisesta, palvelualttiista asenteestaan. Asiakkaiden lisäksi vatupassilaiset ovat Satun mukaan valmiita auttamaan aina myös toisiaan – suuntaan ja toiseen. Kun Satulta kysyy, miksi hän valitsi työpaikakseen juuri Vatupassin, vakavoituu hän hetkeksi.
Kyllä se slogan, riittävän pieni suureen laatuun, siihen kiteytyy oikeastaan kaikki. Yhdessä lauseessa kaikki tärkeimmät asiat tulee esille.

Satu tykkää Vatupassilla työnsä monipuolisuudesta. Hänen vastuullaan on koko Kuopion vuokraamo ja sen henkilökunta, mutta työpäiviin mahtuu myös operatiivisempaa tekemistä eli esimerkiksi asiakaspalvelua. Vuokraamopäällikkönä pääsee harvoin kokemaan kahta samanlaista päivää.
Tietysti osa vuokraamon asiakkaista on vakkareita eli koko ajan ei naamat vaihdu, mutta muuten päivät on aika erilaisia. Tää työ on monesti vähän sellaista tulipalojen sammuttelua, josta kyllä pidän. Minä oon siellä, missä minua tarvitaan, Satu kertoo nauraen.

Julkaistu 20.12.2022.

Lue myös nämä

MEILLE TÖIHIN

Sinun uratarinasi tämän joukon jatkoksi?