Palvelut

Työmaan olosuhde­seuranta

Miltähän se rakennustyömaan lämpötila, alipaineet tai kosteuslukemat mahtaa näyttää? Olosuhdeseurannan avulla rakennustyömaan olosuhteet eivät jää arvailujen varaan, kun mittalaitteet ja sensorit keräävät reaaliaikaista tietoa työmaan tilanteesta. Lue lisää olosuhdeseurannasta ja hanki tarvittavat laitteet työmaalle!

4 SYYTÄ HANKKIA
TYÖMAAN OLOSUHDESEURANTA
VATUPASSILTA
1
Ei ressiä – reaaliaikaisen seurannan avulla pysyt koko ajan kärryillä työmaan olosuhteista, eikä mikään jää arvailun varaan.
2
Olosuhdeseurantalaitteet toimivat omassa radioverkossaan ja kaikki data tallentuu pilveen eli yksikään tiedonjyvä ei huonojen yhteyksien takia jää saamatta.
3
Jäämässä itse lomalle ja kollega pitäisi perehdyttää laitteiden saloihin? Helppokäyttöiset seurantasovellukset mahdollistavat ketterän käyttäjä- ja kohdehallinnan. Kyllä muuten hoituu!
4
Mittaamalla, seuraamalla ja valvomalla on helppo ennakoida ja kehittää toimintatapoja. Olosuhdeseuranta tuo rakentamiseen sujuvuutta!
OLOSUHDE-
SEURANTA
RAKENTAMISEN
TOIMIALALLA

Vatupassin tarjoamaan IoT-palveluun sisältyy mittalaitteiden ja sensoreiden vuokrauksen ja asennuksen lisäksi myös pilvipohjainen IoT-verkkoliittymä sekä helppokäyttöiset seurantasovellukset, joiden kanssa saattelemme tietenkin alkuun.

Rakentamisen toimialalla IoT:lla voidaan mitata lämpö- ja kosteusolosuhteita, hiilidioksidipitoisuutta, ilmanlaatua, pienpartikkelipitoisuutta sekä tilojen paine-eroja. IoT soveltuu myös pinnankorkeuden seurantaan, kaluston paikannukseen sekä vesimittarien etäluentaan. Se on oiva väline myös tilojen valvontaan ovisensorien ja liiketunnistimien avulla.

Kiinnostuitko?

 

Kerro meille huolesi ja toiveesi ja anna asiantuntijoidemme löytää parhaat vehkeet ja ratkaisut juuri sinun työmaasi tarpeisiin.

Ota yhteyttä