Palvelut

Työmaa­lämmitykset

Rakennustyömaa vailla tilapäislämmitystä? Kaluston vuokrauksen lisäksi tarjoamme räätälöityjä kokonaisratkaisuja työmaalämmitykseen tai -kosteudenhallintaan liittyvissä pulmissa. Suunnittelu, asennukset, ylläpito sekä purku ja siivous kaikki yhdestä osoitteesta. Lue lisää palvelustamme alla!

4 SYYTÄ TILATA
TYÖMAALÄMMITYS
KOKONAISUUTENA
MEILTÄ
1
Miksi vaivata omaa päätä? Asiantuntevat suunnittelijamme kartoittavat ja suunnittelevat lämmityskokonaisuuden, jolla säästät parhaimmassa tapauksessa aikasi lisäksi rutikuivaa rahaa ja ihan kirjaimellista energiaa.
2
Keskity olennaiseen eli rakentamiseen! Anna meidän asentaa ja lämmityksesi – minimaalisin häiriöin rakennustyömaasi rytmiin.
3
Lämpötilat putoaa ja lämmityslaitteisto temppuilee? Vatupassin päivystys huolehtii vikatilanteista ripeästi joka mutkassa!
4
Vatupassilaiset purkaa ja siivoaa sen minkä on asentaneetkin! Rakennustyömaalta poistutaan aina jälkiä jättämättä.
SUUNNITTELU

Vatupassin suunnittelija kartoittaa yhdessä kanssasi lämmitettävän kohteen neliöt, kuutiot, korkeuden ja lämmitykselle vielä toivotun keston. Kuvia lämmitettävästä kohteestakin usein pyydetään – niiden avulla nähdään millaisiin kommervenkkeihin projektin aikana saatetaan törmätä ja kuinka niiltä voidaan säästyä. Lopuksi valitaan vielä tehokkain ja kohteen lämmitykseen parhaiten sopiva energiamuoto. Vaihtoehtoja löytyy – polttoöljy, sähkö, kaukolämpö, nestekaasu tai toisinaan jopa yhdistelmä joitakin näitä.

Kun työmaan tarpeet on kartoitettu ja niiden pohjalta tehdyt suunnitelmat esitelty ja hyväksytetty sinulla kasvotusten, tekee meiltä myyjä vielä tarjouksen. Ja sen jälkeen päästään hommiin!

TOIMITUS,
ASENNUS
JA YLLÄPITO

Työmaalämmitykseen tarvittavat pöhöttimet ja vehkeet toimitetaan aina käyttövalmiiksi asennettuina. Vatupassilaiset opastavat myös lämmittimien käytössä – sinun vastuullesi jää korkeintaan napin painallus tai kaksi. Lämmityksen kustannuksiin voi vaikuttaa rakennustyömaan koon ja olosuhteiden lisäksi puhtaalla maalaisjärjellä. Ovet, ikkunat ja seinät säpissä lämpö ei pääse karkaamaan eli energiaa ja usein myös rahaa säästyy. Tarpeen mukaan säätelemme työmaalämmitystä isommin myös projektin aikana. -30 asteen yhtäkkiset paukkupakkaset eivät meitä hetkauta – kapasiteettia ja laitteita kyllä riittää kelistä riippumatta.

Toimitusten ja asennusten lisäksi tarjoamme myös erilaisia ylläpitopalveluita työmaalämmityksiin. Voimme hoitaa kiertovesilämmittimien suodatinvesivaihdot tai käydä täydentämässä polttoöljylämmitykseen tarvittavat vekottimet vaikka kesken työpäivän.

PURKU JA
SIIVOUS

Rakennustyömaalla hommat jo niin hyvin pulkassa, ettei lämmitystä enää tarvita? Loistavaa! Meidän asentajat käyvät raivaamassa laitteet ja vehkeet pois työmaan rytmiä sen kummempia häiritsemättä. Purku hoidetaan niin huolella, että Vatupassista ei jää nurkkiin jälkeäkään.

Kiinnostuitko

Kerro meille huolesi ja toiveesi ja anna asiantuntijoidemme löytää parhaat vehkeet ja ratkaisut juuri sinun työmaasi tarpeisiin.

Ota yhteyttä