Palvelut

Telineiden tarkastuspalvelu

Meillä Suomessa laki vaatii, että asiaan pätevöitynyt henkilö tarkastaa työmaiden rakennustelineet. Näin työmailla toimitaan myös vastuullisesti ja vältetään vaaratilanteet yläilmoissa.

Koska me vuokraamme telineitä, meistä on vähintään sopivaa, että meiltä saa myös niiden tarkastuspalvelun. Pätevöityneet vatupassilaiset tarkastavat työmaiden telineet lainsäädännön mukaisesti.

4 syytä
hankkia tarkastuspalvelu
Vatupassilta
1
Turvallisuus ennen kaikkea – nämä hommat ovat lakisääteisiä. Kun on osaavat tarkastajat ja hyvät vehkeet, kaikki voivat keskittyä omiin hommiinsa.
2
Miksi murehtia, kun ei tarvitse. Voit nukkua yösi rauhassa, kun tiedät, että työmaan turvallisuusasiat ovat kunnossa.
3
Ja kun turvallisuus on hoidossa, myös työt sujuvat ja pysyvät aikataulussa. Vahingot kun eivät varsinaisesti jouduta työn valmistumista.
4
Kaikki tämä säästää aikaa ja rahaa. Eli kun työmaa on toimiva, myös hommat skulaa. Ja kun ollaan aikataulussa, ei tule yllärikuluja.
Tilaajan vastuu työmaalla

Rakennustelineiden tarkastuksista on säädetty Suomen laissa*. Tarkastukset on tehtävä niin rakennustyömailla kuin muualla, missä telineitä käytetään. Ja huomioithan, että telineiden tilaaja on se, joka on vastuussa käyttöturvallisuudesta ja sen säilymisestä koko telineiden käytön ajan.

Sertifioidut vatupassilaiset tarkastavat työmaiden telineet lainsäädännön mukaisesti. Säännöllisellä tarkastamisella saat varmuuden siitä, että työmaasi on turvallinen ja olet hoitanut vastuusi työnantajana. Näin myös hommat sujuvat turvallisesti ja jouhevasti.

Vatupassin telinetarkastuksista saat selkeän tarkastuspöytäkirjan suoritetusta tarkastuksesta.

Hinta

Telineiden tarkastus /m2, pyydä tarjous!

Kiinnostuitko

 

Kerro meille huolesi ja toiveesi ja anna asiantuntijoidemme löytää parhaat vehkeet ja ratkaisut juuri sinun työmaasi tarpeisiin.

Ota yhteyttä