Tuu hommiin Vatupassille Jyväskylään!

Onko koneiden parissa puuhastelu ja niiden korjaaminen sun juttu? Laita hakemusta tulemaan!

Vahvistamme nykyistä Jyväskylän tiimiä ja haemme etevää korjaamotyöntekijää, jolta luonnistuu vuokrauskaluston (mm. henkilönostimet, akku- ja dieselkäyttöiset saksinostimet, maantiivistimet, kuukulkijat ja kaikki pienkoneet) korjaus ja säännönmukaiset määräaikaiset huoltotoimenpiteet. Hommat painottuu pääsääntöisesti korjaamolle, mutta tarpeen vaatiessa apukädet voivat suunnata myös konevuokraamon puolelle. 

Mitä toivomme hakijalta:

  • Aiempaa kokemusta sähkö- ja/tai hydrauliikkatekniikasta
  • Ongelmanratkaisukykyä
  • Eduksi katsotaan tehtävään soveltuvaa teknistä koulutusta (esim. raskaskoneasentaja, ajoneuvoasentaja).

Vastineeksi tarjoamme kokoaikaisen, toistaiseksi voimassa olevan työsuhteen rehdillä palkalla, ammattimaisen tiimin tuen, kattavan perehdytyksen sekä rennon ja äärettömän mukavan työyhteisön. Vatupassin työsuhde-etuihin kuuluu tärkeiden perusjuttujen lisäksi myös mm. sähköpyörät, myynti- ja tupakoimattomuusbonukset sekä hieronta- ja hyvinvointiedut. 

Mikä Vatupassi?

Konevuokraamo Vatupassi on perheyritys, joka toimii Joensuussa, Jyväskylässä, Kuopiossa, Nurmeksessa, Oulussa, Tampereella, Turussa sekä Keravalla. Vatupassi on osa perheomisteista Avesco Groupia, joka toimii Suomen lisäksi kotimaassaan Sveitsissä, Itävallassa sekä Baltian maissa.

Meillä arvostetaan osaamista, suoraa puhetta, rempseyttä ja lupsakkaa asennetta. Vastineeksi lupaamme minimaalisen vähän nipottamista ja turhantärkeilyä.

Hakeminen ja hakuaika

Tehtävän tarkemmat tiedot sekä hakuohjeet löytyvät Go Onin verkkosivuilta. Hakuaikaa on 19.6.2024 saakka, mutta paikka täytetään heti sopivan tyypin löydyttyä. Työt voi aloittaa perehtymisellä jo kesän 2024 aikana.