Haussa kahdet lisäkädet pääkaupunkiseudulle!

Vatupassilla on tarvetta kahdelle asiakaspalveluhenkiselle vuokraamotyöntekijälle. 

Nykyiselle Keravan toimipisteelle haetaan kahta rakentamisen, laitteiden ja asiakaspalvelun parissa viihtyvää tyyppiä. Työ pitää sisällään laitteiden huolto- ja korjaushommia sekä asiakaspalvelua, joten arvostamme laitteiden sekä rakennusalan sielunelämän tuntemusta, ongelmanratkaisukykyä sekä rentoa ja supliikkia asennetta asiakkaita kohtaan. Vatupassi etsii parhaillaan uusia toimitiloja pääkaupunkiseudulta ja toimipiste siirtyy heti uusien tilojen löydyttyä. 

Mitä toivotaan ja ollaan hakijassa vailla: 

  • Aiempaa kokemusta konevuokraamo- tai rakennusalalta
  • Asiakaspalveluhenkisyyttä
  • Sähköalan koulutus sekä nostintarkastajan pätevyys tai työkokemus katsotaan eduksi
  • Ajokorttivaatimus B + pikku E
  • C-kortista ja ammattipätevyydestä ehdottomasti plussaa
  • Tärkeintä on kuitenkin olla hyvä tyyppi

Vastineeksi tarjoamme rehtiä palkkaa, ja sen lisäksi Euroopan parhaaksi nimettynä konevuokraamona me pidämme huolen omistamme kuin perheenjäsenistämme. Viimeisimmän henkilöstökyselyn yhteydessä mitattu eNPS oli +58. Pojot kertoo siis kuinka todennäköisesti vatupassilaiset suosittelisivat työpaikkaa muille. Vatupassin työsuhde-etuihin kuuluu tärkeiden perusjuttujen lisäksi myös mm. sähköpyörät, myynti- ja tupakoimattomuusbonukset sekä hieronta- ja hyvinvointiedut. 

Mikä Vatupassi?

Konevuokraamo Vatupassi on perheyritys, joka toimii Joensuussa, Jyväskylässä, Kuopiossa, Nurmeksessa, Oulussa, Tampereella, Turussa sekä Keravalla. Vatupassi on osa perheomisteista Avesco Groupia, joka toimii Suomen lisäksi kotimaassaan Sveitsissä, Itävallassa sekä Baltian maissa.

Meillä arvostetaan osaamista, suoraa puhetta, rempseyttä ja lupsakkaa asennetta. Vastineeksi lupaamme minimaalisen vähän nipottamista ja turhantärkeilyä.

Hakeminen ja hakuaika

Haku on auki sunnuntaihin 14.4.2024 saakka, mutta huomioithan, että paikat menee heti sopivien tyyppien löydyttyä. Pistä siis hakemusta (palkkatoiveineen) tulemaan!

Työ voi alkaa meidän puolesta vaikka heti tai yhdessä sovitun aikataulun mukaan.

Kysy rohkeasti lisätietoja Aarnilta ja lähetä hakemuksesi oheisen lomakkeen kautta.

Aarni Voutilainen
Aluemyyntipäällikkö
aarni.voutilainen@vatupassi.fi
puh. 050 362 6194

Sähköpostiosoite(Pakollinen)
Max. tiedoston koko: 256 MB.
Max. tiedoston koko: 256 MB.