Vuokraamotyöntekijän paikka auki Nurmeksessa!

Sujuuko rakentaminen, laitteiden parissa puuhaaminen ja asiakaspalvelu kuin vettä vaan? Pistä hakemusta tulemaan!

Paikka on täytetty. Kiitos kaikille hakijoille!

Nyt haetaan osaavaa vuokraamotyöntekijää Vatupassille Nurmekseen. Työ pitää sisällään laitteiden huolto- ja korjaushommia sekä asiakaspalvelua, joten arvostamme laitteiden sekä rakennusalan sielunelämän tuntemusta, ongelmanratkaisukykyä sekä rennonletkeää ja supliikkia asennetta asiakkaita kohtaan. 

Mitä toivotaan ja ollaan hakijassa vailla: 

  • Aiempaa kokemusta konevuokraamo- tai rakennusalalta
  • Ajokorttivaatimus B + pikku E
  • C-kortista ja ammattipätevyydestä ehdottomasti plussaa
  • Asiakaspalveluhenkisyyttä
  • Tärkeintä on kuitenkin olla hyvä tyyppi

Vastineeksi tarjoamme rehtiä palkkaa, ja sen lisäksi Euroopan parhaaksi nimettynä konevuokraamona me pidämme huolen omistamme kuin perheenjäsenistämme. Viimeisimmän henkilöstökyselyn yhteydessä mitattu eNPS oli +58. Pojot kertoo siis kuinka todennäköisesti vatupassilaiset suosittelisivat työpaikkaa muille. Vatupassin työsuhde-etuihin kuuluu tärkeiden perusjuttujen lisäksi myös mm. sähköpyörät, myynti- ja tupakoimattomuusbonukset sekä hieronta- ja hyvinvointiedut. 

Mikä Vatupassi?

Konevuokraamo Vatupassi on perheyritys, joka toimii Joensuussa, Jyväskylässä, Kuopiossa, Nurmeksessa, Oulussa, Tampereella, Turussa sekä Keravalla. Vatupassi on osa perheomisteista Avesco Groupia, joka toimii Suomen lisäksi kotimaassaan Sveitsissä, Itävallassa sekä Baltian maissa.

Meillä arvostetaan osaamista, suoraa puhetta, rempseyttä ja lupsakkaa asennetta. Vastineeksi lupaamme minimaalisen vähän nipottamista ja turhantärkeilyä.