Turku! Nyt tarvitaan lisäkäsiä!

HOX laitteiden parissa puuhanneet rennot kaverit! Nyt on tarvetta asiakaspalveluhenkiselle vuokraamotyöntekijälle.

Rekry on päättynyt. Kiitos kaikille hakijoille!

Haemme nyt osaavaa vuokraamotyöntekijää Vatupassin Turun toimipisteelle. Työ pitää sisällään laitteiden huolto- ja korjaushommia sekä asiakaspalvelua, joten arvostamme laitteiden sekä rakennusalan sielunelämän tuntemusta, ongelmanratkaisukykyä sekä rentoa ja supliikkia asennetta asiakkaita kohtaan. 

Mitä toivotaan ja ollaan hakijassa vailla: 

  • Aiempaa kokemusta konevuokraamo- tai rakennusalalta
  • Asiakaspalveluhenkisyyttä
  • Sähköalan koulutus sekä nostintarkastajan pätevyys tai työkokemus katsotaan eduksi
  • Ajokorttivaatimus B + pikku E
  • C-kortista ja ammattipätevyydestä ehdottomasti plussaa
  • Tärkeintä on kuitenkin olla hyvä tyyppi

Vastineeksi tarjoamme rehtiä palkkaa, ja sen lisäksi Euroopan parhaaksi nimettynä konevuokraamona me pidämme huolen omistamme kuin perheenjäsenistämme. Viimeisimmän henkilöstökyselyn yhteydessä mitattu eNPS oli +58. Pojot kertoo siis kuinka todennäköisesti vatupassilaiset suosittelisivat työpaikkaa muille. Vatupassin työsuhde-etuihin kuuluu tärkeiden perusjuttujen lisäksi myös mm. sähköpyörät, myynti- ja tupakoimattomuusbonukset sekä hieronta- ja hyvinvointiedut. 

Mikä Vatupassi?

Konevuokraamo Vatupassi on perheyritys, joka toimii Joensuussa, Jyväskylässä, Kuopiossa, Nurmeksessa, Oulussa, Tampereella, Turussa sekä Keravalla. Vatupassi on osa perheomisteista Avesco Groupia, joka toimii Suomen lisäksi kotimaassaan Sveitsissä, Itävallassa sekä Baltian maissa.

Meillä arvostetaan osaamista, suoraa puhetta, rempseyttä ja lupsakkaa asennetta. Vastineeksi lupaamme minimaalisen vähän nipottamista ja turhantärkeilyä.