Meistä

Maailma on sellainen, millaiseksi se rakennetaan

Jokaisessa rakennuksessa näkyy aina tekijän kädenjälki. Tarjoamme asiakkaillemme parhaat mahdolliset työvälineet, koska niillä voidaan varmistaa laadukas ja turvallinen lopputulos.

Samalla tarjoamme Vatupassilla hengähdystauon rakennuskiireiden keskelle.  Työmaa kyllä jaksaa odottaa sen aikaa, että juodaan yhdessä kahvit ja katsotaan ammattitaidolla, millä välineillä työt saadaan vietyä mallikkaasti loppuun.

Ei ne välineet, vaan ihmiset

Aloitimme pienenä perheyhtiönä, jonka palvelu perustui ennen kaikkea asiakkaidemme reiluun ja joustavaan toimintaan. Vaikka Vatupassi on tuosta jo laajentunut, niin huomioimme jokaisen asiakkaan edelleen tasavertaisesti. Asiakkaamme ovat aina tunteneet meidät joustavana, luotettavana ja ammattitaitoisena. Ja näistä tekijöistä haluamme olla jatkossakin tunnettuja. Panostamme ammattitaitoisesti välineidemme ja asiakaspalvelumme laatuun, koska vain siten voimme varmistaa rakentajille parhaan mahdollisen lopputuloksen.

Toimintamme perustuu siihen, että olemme riittävän pieniä suureen laatuun. Pystymme vastaamaan joustavasti ja nopeasti asiakkaidemme muuttuviin tarpeisiin – aivan kuin se sama pieni yritys mistä toimintamme sai alkunsa.

Olemme perheyritys

Kun Jukka ja Jarmo Törmälä perustivat Vatupassin vuonna 1992, lähtökohtaisena ajatuksena oli saada markkinoille rakennuskoneiden ja -laitteiden vuokraukseen ja jälleenmyyntiin erikoistunut yritys, jonka toiminta perustuu joustavaan asiakaspalveluun ja siihen, että kaikilla rakentajilla on saatavilla yhtä hyvät työvälineet.

Huollamme ja kuljetamme työvälineemme sinne missä niitä tarvitaan. Tällä tavoin voimme parhaiten varmistaa, että asiakkaamme saavat käyttöönsä toimivat ja turvalliset laitteet sinne, missä niitä tarvitaan.

Jukan tytär Milla otti miehensä Jarkon kanssa vetovastuun perheyrityksestä syksyllä 2011. Nykyisille yrittäjille oli selvää jatkaa yritystä samalla reiluuteen ja ketteryyteen pohjautuvalla ajatuksella, mutta samaan aikaan laajentaa Vatupassin toimintaa mahdollisimman monen rakentajan saataville. Kuitenkin siten, että olemme jatkossakin tarpeeksi pieniä suureen laatuun.

Lue lisää asiakaslehdestämme!

Uunituore julkaisumme kertoo arvoistamme, Vatupassi-perheestämme ja yhteistyöstä asiakkaidemme kanssa, löydät sen täältä.