Kesälahden Rakennus Oy

Nämä ei kellokorttia tuijottele

Projektit vaihtuvat, mutta luottotoimittaja pysyy

Kesälahden Rakennus Oy:n Jussi Rautiainen luottanut Vatupassiin jo vuosia – yhteistä taivalta on kertynyt jo pitkälti toistakymmentä vuotta. Vatupassi on Rautiaiselle selkeä valinta: erinomainen palvelu, ammattikoneet ja kilpailukykyiset hinnat tekevät Vatupassista ykkösvaihtoehdon.

Kiteeläinen Kesälahden Rakennus Oy toimii rakennusprojekteissa laidasta laitaan Pohjois-Karjalan alueella. Projektit vaihtuvat, mutta yksi ei muutu: se, että laitteistot vuokrataan Vatupassilta. Vatupassin etuna onkin se, että siellä pystytään vastaamaan monipuolisiin tarpeisiin.

”Vatupassi kannattaa valita, koska vastaavaa muuntuvuutta ei muualta löydy.”

”Meillä on ollut Vatupassilta kaikkea mahdollista: pienkoneita, henkilöhissejä, telineitä, sääsuojia ja vaikka mitä”, kertoo Jussi Rautiainen.

Vatupassista luottotoimittajan tekee myös ammattitaitoinen sekä äärimmäisen ystävällinen ja palveluhenkinen henkilökunta. Vatupassilla ei kellokorttia tuijotella, kun on kyse asiakkaiden palvelusta.

”Kerran on saattanut käydä jopa niin, että kotihommissa on tarvittu lauantai-iltana naulapyssyä ja sekin on onnistunut”, kehuu Rautiainen.

Lue myös nämä