Palvelut

Putoamis­suojainten ja telineiden tarkastuspalvelu

Meillä Suomessa laki vaatii, että asiaan pätevöitynyt henkilö tarkastaa työmaiden telineet ja putoamissuojaimet. Näin työmailla toimitaan myös vastuullisesti ja vältetään vaaratilanteet yläilmoissa.

Koska me vuokraamme telineitä ja putoamissuojaimia, meistä on vähintään sopivaa, että meiltä saa myös tarkastuspalvelun. Pätevöityneet vatupassilaiset tarkastavat työmaiden telineet, putoamissuojaimet ja niihin liittyvät varusteet lainsäädännön mukaisesti.

4 syytä
hankkia tarkastuspalvelu
Vatupassilta
1
Turvallisuus ennen kaikkea – nämä hommat ovat lakisääteisiä. Kun on osaavat tarkastajat ja hyvät vehkeet, kaikki voivat keskittyä omiin hommiinsa.
2
Miksi murehtia, kun ei tarvitse. Voit nukkua yösi rauhassa, kun tiedät, että työmaan turvallisuusasiat ovat kunnossa.
3
Ja kun turvallisuus on hoidossa, myös työt sujuvat ja pysyvät aikataulussa. Vahingot kun eivät varsinaisesti jouduta työn valmistumista.
4
Kaikki tämä säästää aikaa ja rahaa. Eli kun työmaa on toimiva, myös hommat skulaa. Ja kun ollaan aikataulussa, ei tule yllärikuluja.
Tilaajan vastuu työmaalla

Rakennustelineiden ja putoamissuojainten tarkastuksista on säädettu Suomen laissa*. Tarkastukset on tehtävä niin rakennustyömailla kuin muualla, missä rakennustelineitä ja suojaimia käytetään. Ja huomioithan, että rakennustelineiden tilaaja on se, joka on vastuussa käyttöturvallisuudesta ja sen säilymisestä koko telineiden käytön ajan.

Sertifioidut vatupassilaiset tarkastavat työmaiden telineet, putoamissuojaimet ja niihin liittyvät varusteet lainsäädännön mukaisesti. Säännöllisellä tarkastamisella saat varmuuden siitä, että työmaasi on turvallinen ja olet hoitanut vastuusi työnantajana. Näin myös hommat sujuvat turvallisesti ja jouhevasti.

Vatupassin telinetarkastuksista saat selkeän tarkastuspöytäkirjan ja valjaisiin merkinnän suoritetusta tarkastuksesta.

Hinta

Putoamissuojainten tarkastus alkaen 45€/h.
Telineiden tarkastus /m2, pyydä tarjous!

Kiinnostuitko

 

Kerro meille huolesi ja toiveesi ja anna asiantuntijoidemme löytää parhaat vehkeet ja ratkaisut juuri sinun työmaasi tarpeisiin.

Ota yhteyttä